Зберігає найкращі спогади

Зберігає найкращі спогади

Бренд Lexar долучається до продуктового портфелю АСБІС-Україна

Один із найбільших національних дистриб’юторів цифрової техніки оголошує про початок співпраці з відомим виробником рішень пам’яті. АСБІС-Україна стала єдиним ексклюзивним дистриб’ютором торгової марки Lexar в Україні. 

Lexar працює на ринку вже понад 20 років і знає, як швидко дані трансформують світ. Інноваційна та відзначена численними нагородами лінійка продукції включає карти пам’яті, флеш-накопичувачі USB, картридери, твердотільні накопичувачі для роздрібних продажів та клієнтів OEM. Незалежно від того, для чого вони використовуються – фотографування, знімання відео чи просто передавання інформації та обміну файлами, – рішення Lexar забезпечують рівень продуктивності та надійністі, необхідний для отримання максимальної ефективності від цифрового пристрою.

Продукція Lexar проходить ретельне тестування у власних лабораторіях якості, щоб переконатися у її виключній продуктивності, сумісності та надійності. Завдяки цьому покупець  може цілком покластися на Lexar, коли йдеться про зберігання важливих спогадів. Недарма слоган бренда: «Live For The Memory».

До продуктових груп, які безпосередньо реалізовуватимуться компанією АСБІС-Україна, належать карти пам’яті, зокрема спеціально призначені для фототехніки, USB флеш-накопичувачі, твердотільні накопичувачі (SSD) та динамічна оперативна пам’ять, або DRAM – новий продукт Lexar, який в найкращих традиціях компанії відповідає високим критеріям якості та відповідає суворим стандартам  JEDEC.

Довідка

Компанія АСБІС-Україна – один із найбільших на українському ринку дистриб’юторів IT-продуктів, компонентів і рішень; надійний, стабільний та прогресивний партнер, роботодавець із великим спектром можливостей і світовим досвідом. Входить до міжнародного холдингу з 29-річним досвідом в IT-дистрибуції, офісами у 28 країнах, 30000 активних клієнтів та з великою кількістю професійних нагород.

У портфелі компанії в Україні – понад 50 брендів, а також 7000 споживчих та професійних IT-продуктів відповідних світових виробників.

Більше інформації: http://www.asbis.ua 

Lexar Media, Inc. – американський бренд пристроїв пам’яті, вироблених китайською компанією Longsys. Заснований 1996 року та базується в Сан-Хосе, штат Каліфорнія. Продукція компанії включає карти пам’яті, USB флеш-накопичувачі, картридери, SSD, портативні жорсткі диски тощо. Рішення пам’яті Lexar забезпечують рівень продуктивності та надійності, необхідний для отримання максимуму від цифрового пристрою.

Докладніше – на офіційному сайті: www.lexar.com  

Це цікаво:   Телевізор та роутер: як підібрати ідеальну пару? Радять експерти KIVI

Новини IT » Технології » Зберігає найкращі спогади

Опубліковано


Останні новини IT: