Anker представляє внутрішньоканальні навушники Soundcore Liberty 4 NC

Anker представляє внутрішньоканальні навушники Soundcore Liberty 4 NC

Anker, відомий виробник електронних аксесуарів, представив нове доповнення до своєї лінійки Soundcore на заході ReCharge у Нью-Йорку: внутрішньоканальні навушники Soundcore Liberty 4 NC. Ці нові навушники є дешевшою альтернативою існуючим Soundcore Liberty 4, пропонуючи аналогічну якість звуку та час автономної роботи, незважаючи на нижчу ціну.

Особливості та функції Soundcore Liberty 4 NC

Soundcore Liberty 4 NC оснащені 11-міліметровими динамічними драйверами і підтримують кодек високої чіткості LDAC, який забезпечує швидкість передачі даних до 990 кбіт/с, 24-бітну дискретизацію і 96 кГц. Це гарантує, що користувачі смартфонів Android зможуть насолоджуватися високоякісним звуком. Навушники використовують Bluetooth 5.3 для бездротової передачі даних і пропонують активне шумозаглушення (ANC) на рівні з більш дорогими Liberty 4, але на відміну від Liberty 4, Liberty 4 NC не мають функції внутрішньовушного моніторингу серцевого ритму.

Час роботи від акумулятора і доступність

Soundcore Liberty 4 NC забезпечують вражаючий час автономної роботи до 10 годин, який можна збільшити до 50 годин за допомогою зарядного кейса, що входить до комплекту. Навушники будуть доступні з 29 червня і вже зараз їх можна попередньо замовити у чорному, білому, темно-синьому, світло-блакитному та рожевому кольорах.

Вступна пропозиція для Soundcore Liberty 4 NC

Ви можете купити нові бездротові навушники Anker Soundcore Liberty 4 NC недорого, і отримати 18 місяців офіційної гарантії від магазину аудіотехніки Soundmag.ua. Вони надійдуть у продаж 29 червня. Коштуватимуть вони 100 доларів.

Це цікаво:   Електротехнічні вироби в циркулярній економіці: чи добре це для бізнесу?

Новини IT » Технології » Anker представляє внутрішньоканальні навушники Soundcore Liberty 4 NC

Опубліковано


Останні новини IT: