Відкриття передсерійного виробництва у Києві: Ajax Systems розширює виробничі потужності

Відкриття передсерійного виробництва у Києві: Ajax Systems розширює виробничі потужності

Компанія Ajax Systems запускає передсерійне виробництво у Києві. На заводі збиратимуть нові продукти: відеокамери TurretCam, BulletCam і DomeCam Mini, відеореєстратори Ajax NVR, клавіатури KeyPad TouchScreen та інші девайси, які були анонсовані на останній продуктовій презентації Ajax Special Event: Керуй своїм простором.

Розширення продуктового портфоліо до 135 девайсів та представлення пристроїв відеоспостереження зумовило створення виробничого центру ближче до інженерів-розробників. R&D команда зможе контролювати процеси виготовлення новинок, бо виробництво нових девайсів вимагає додаткового устаткування, тестування та перевірки перед виходом на серійне виробництво.

Загальна потужність передсерійного виробництва — від 50 до 70 тис. пристроїв на місяць. Наступного року виробничі потужності планують розширити на 50%.

Зараз до напрямку передсерійного виробництва активно наймають працівників різних категорій: операторів SMD лінії, монтажників РЕА, операторів тест-стенду, складальників, сортувальників QC, операторів лонг-тесту, контролерів якості та інших інженерів. Загалом команда складатиметься з 220 людей.

Нагадаємо, навесні 2022 виробничі потужності Ajax Systems були релоковані у західний регіон України. Ще один завод компанія відкрила у Туреччині, 5 січня 2022 року.

Про Ajax Systems

Ajax Systems — міжнародна технологічна компанія і найбільший у Європі виробник систем безпеки. Продуктове портфоліо налічує понад 135 бездротових і дротових пристроїв для безпеки й автоматизації. Компанія пропонує рішення для відеоспостереження, розумного дому, виявлення пожежі та запобігання потопу. Сьогодні Ajax захищає понад 2,5 млн користувачів у 187 країнах світу.

Це цікаво:   Підсумки 2023: рік трансформації

Новини IT » Технології » Відкриття передсерійного виробництва у Києві: Ajax Systems розширює виробничі потужності

Опубліковано


Останні новини IT: