Український Headway відкрив офіс у Лондоні

Український Headway відкрив офіс у Лондоні

Український EdTech-стартап Headway відкрив офіс у Лондоні. Водночас компанія продовжує наймати українців.

Український стартап Headway, який розробляє EdTech-продукти, відрив офіс у Лондоні. Так компанія підтримує стійкість бізнесу та створює додаткові можливості для розвитку на західних ринках.

Велика Британія лідирує в Європі за обсягом інвестицій та є першою країною в регіоні, де кількість IT-компаній з капіталізацією понад $1 млрд сягнула сотні. Локальна присутність у столиці створює додаткові можливості для залучення інвестицій для компанії та розвитку бізнесу.

«Доступ до глобального ІТ-хабу та його експертизи — розвиток продуктів, що створюють українці. Ми віримо, що це допоможе ще активніше масштабувати бізнес та підтримувати Україну», — коментує СОО Headway Олександр Ворона.

Офіс Headway у Лондоні

З початку повномасштабної війни в Україні компанія не зупинила найм та запустила кілька соціальних проєктів з підтримки України. Команда створила безкоштовну колекцію самарі про злочини росії проти України на аудиторію застосунку зі 140 країн із закликом підтримати ЗСУ та гуманітарні потреби українців. Також компанія розробила серію інфографік з безпеки на основі офіційних джерел, аби допомогти українцям уберегти себе та близьких під час війни.

Headway має офіс у Варшаві та хаб у Львові, які з’явились у зв’язку з евакуацією команди. Київський офіс компанії наразі також частково відновив роботу.

Частина команди Headway в лондонському офісі

Наразі в Headway відкрито близько 20 вакансій. До кінця липня планують відкрити ще біля 40 вакансій. Наймають спеціалістів на ремоут з можливістю відвідувати офіс. Всі вакансії можна переглянути тут.

Про компанію

Headway — IT-компанія, що створює EdTech-продукти.

Компанію створили у 2019 році. За 3 роки вона зросла з 3 до 150 людей у команді та відкрила офіси у Києві, Варшаві, Нікосії та Лондоні.

Це цікаво:   SoftServe розпочинає інтеграцію генеративного ШІ для максимальної продуктивності працівників

Продукти Headway допомагають розвиватися мільйонам людей у світі через лаконічні формати освітнього контенту: курси, відео, ігри, інфографіки, самарі. Основний —застосунок Headway app. У ньому зібрані щоденні інсайти, гейміфіковані челенджі, а також 15-хвилинні текстові та аудіосамарі нонфікшн бестселерів. Застосунок завантажили понад 12 млн користувачів у світі, а Apple регулярно виводить його у свої топи в сторах 140+ країн.

Окремим напрямом компанії Headway є застосунок для тренування мозку Impulse. Він розвиває пам’ять, увагу та логічне мислення за допомогою коротких ігор.


Новини IT » IT Бізнес » Український Headway відкрив офіс у Лондоні

Опубліковано


Останні новини IT: