Компанія AMD представляє настільні процесори Ryzen 3 і чипсет B550

Компанія AMD представляє настільні процесори Ryzen 3 і чипсет B550

Компанія AMD розширює сімейство процесорів AMD Ryzen™ третього покоління, випускаючи рішення на базі потужної архітектури «Zen 2» для рядових користувачів

Процесори AMD Ryzen 3 3100 і 3300X з чотирма ядрами і вісьмома потоками відкривають нові рівні продуктивності, надаючи вдвічі більше можливостей для роботи в режимі багатозадачності порівняно з попередніми поколіннями

– Чипсет AMD B550 забезпечує швидкість і пропускну здатність PCIe® 4.0 для основних материнських плат, пропонуючи неймовірну продуктивність для користувачів Ryzen™ у всьому світі –

Київ – 21 квітня 2020 – Компанія AMD (NASDAQ: AMD) анонсувала новітні доповнення до сімейства процесорів AMD Ryzen третього покоління для настільних ПК: процесори AMD Ryzen™ 3 3100 і AMD Ryzen™ 3 3300X та призначений для настільних процесорів AMD Ryzen третього покоління чипсет AMD B550 для сокета AM4 з понад 60 дизайнами матплат у розробці. Нові настільні процесори Ryzen 3 отримали всі переваги найкращих технологій компанії AMD і надають революційну базову архітектуру «Zen 2» бізнес-користувачам, геймерам і творцям контенту в усьому світі, використовуючи технологію багатопотоковості (SMT) для підвищення продуктивності. Чипсет AMD B550 і настільні процесори Ryzen 3 з подвоєною кількістю потоків, подвоєною пропускною здатністю і широким вибором материнських плат, що знаходяться в розробці, являють собою ідеальне рішення на всіх рівнях.

«Ігри та програми стають більш вимогливими, і тому користувачам потрібно від ПК все більше, — сказав Саїд Мошкелані, старший віцепрезидент і генеральний менеджер підрозділу клієнтських обчислювальних рішень. — Компанія AMD прагне надавати рішення, які відповідають цим запитам і дозволяють отримати більше на всіх рівнях обчислювальних процесів. З додаванням нових настільних процесорів у лінійку Ryzen 3 ми продовжуємо виконувати це зобов’язання перед нашими покупцями-геймерами. Ми на порядок збільшили продуктивність, подвоївши кількість обробних потоків наших процесорів Ryzen 3, щоб вивести ігровий процес і продуктивність у режимі багатозадачності на новий рівень».

Це цікаво:   Нове дослідження показує, чому безпека є необхідною для цифрової трансформації FSI-бізнесів

Процесори AMD Ryzen 3 3100 і AMD Ryzen 3 3300X 

Процесори AMD Ryzen 3 3100 і AMD Ryzen 3 3300X продовжують зміцнювати лідерські позиції AMD на ринку користувацьких настільних ПК. Вони являють собою найшвидші настільні процесори AMD Ryzen 3, забезпечуючи геймерам продуктивність світового класу. Також вони є першими процесорами Ryzen 3, які підтримують SMT, демонструючи прагнення AMD підвищити продуктивність процесорів і поліпшити технології для користувачів.

Процесори використовують кеш-пам’ять обсягом 18 Мб, забезпечуючи істотне зниження затримки при зверненні до пам’яті, що призводить до більш плавного і швидкого ігрового процесу при високій частоті кадрів в іграх з високим завантаженням процесора. Більш того, нові Ryzen 3 з чотирма ядрами, вісьмома потоками і технологією AMD SMT забезпечують неймовірну продуктивність і високу швидкість відгуку, які потрібні споживачам.

Процесор AMD Ryzen 3 3100 пропонує: 

  • До 20% вищу продуктивність в іграх порівняно з конкурентними рішеннями;
  • До 75% вищу продуктивність при створенні контенту порівняно з конкурентними рішеннями. 

Чипсет AMD B550 

Чипсет B550 для сокета AM4 є новітнім доповненням до сімейства чипсетів AMD 500-ї серії з підтримкою провідних в індустрії процесорів AMD Ryzen 3000 серії для настільних ПК. B550 є єдиним сучасним рішенням, сумісним з PCIe® 4.0, яке вдвічі збільшує пропускну здатність порівняно з материнськими платами B450 для забезпечення високої швидкості, продуктивності в іграх і багатозадачності.

Доступність

Очікується, що процесори AMD Ryzen 3 3100 і AMD Ryzen 3 3300X будуть доступні в провідних роздрібних мережах і онлайн-магазинах у всьому світі з травня 2020 року. Материнські плати з чипсетом AMD B550 надійдуть у продаж у провідні роздрібні мережі й онлайн-магазини з 16 червня 2020 року від ODM-партнерів, серед яких ASRock, ASUS, Biostar, Colourful, GIGABYTE і MSI.

Це цікаво:   AMD представляє відеокарту AMD Radeon RX 7600 для ігор нового покоління з роздільною здатністю 1080p

Новини IT » Hardware » Компанія AMD представляє настільні процесори Ryzen 3 і чипсет B550

Опубліковано


Останні новини IT: