Процесори AMD EPYC™ другого покоління тепер забезпечать більшою обчислювальною потужністю клієнтів Amazon Web Services

Процесори AMD EPYC™ другого покоління тепер забезпечать більшою обчислювальною потужністю клієнтів Amazon Web Services

  • Компанія Amazon Web Services тепер використовує інстанси з процесорами AMD EPYC другого покоління, забезпечуючи клієнтам перевагу високопродуктивних обчислень для інтенсивних робочих навантажень —

Компанія AMD (NASDAQ: AMD) сьогодні оголосила, що процесори AMD EPYC™ другого покоління використовуються в роботі інстансів C5a хмарного сервісу Amazon Elastic Compute Cloud (EC2) і доступні користувачам AWS у західному та східному регіонах США, в Європі та Азіатсько-Тихоокеанському регіоні.

Оснащені процесорами AMD EPYC другого покоління, що працюють на частотах до 3.3 Ггц, Amazon EC2 C5a є шостим сімейством інстансів AWS із процесорами AMD EPYC. Завдяки використанню процесорів AMD EPYC другого покоління інстанси C5a забезпечують лідерське співвідношення для архітектури х86 з точки зору «ціна-продуктивність» для широкого спектра високонавантажених операцій, включаючи пакетну обробку, розподілену аналітику баз даних, обробку даних, аналітику логів і вебдодатки.

Доступні у восьми конфігураціях із обсягом до 96 віртуальних ЦП, інстанси Amazon EC2 C5a використовують переваги великої кількості ядер від процесорів AMD EPYC, щоб запропонувати найнижчу вартість у перерахунку на один x86 віртуальний процесор у портфоліо Amazon EC2. Це забезпечує клієнтів додатковою можливістю вибору оптимальної продуктивності та ціни для вирішення різних завдань з інтенсивним обчислювальним навантаженням, включаючи розробку відеоігор і хостинг, які реалізуються завдяки перевагам кращого співвідношення великої кількості ядер ЦП і обсягу пам’яті, що надаються інстансами C5a.

«Процесори AMD EPYC другого покоління пропонують високий рівень продуктивності, затребуваний нашими клієнтами, щоб впевнено переносити рішення обчислювальних завдань у хмару, — каже Форрест Норрод (Forrest Norrod), старший віцепрезидент і генеральний менеджер Data Center and Embedded Solutions Group в AMD. — З новими інстансами C5a від Amazon EC2 ми стратегічно розширюємо нашу присутність і можливості з AWS. Але що ще важливіше, разом ми постійно поліпшуємо досвід використання хмарних систем для кінцевого користувача».

Це цікаво:   Нове дослідження показує, чому безпека є необхідною для цифрової трансформації FSI-бізнесів

«AMD і AWS разом забезпечують споживачів гнучким сервісом і вибором можливостей, які допомагають оптимізувати продуктивність і витрати, вирішуючи широкий спектр робочих завдань, — говорить Девід Браун (David Brown), віцепрезидент Amazon EC2, Amazon Web Services, Inc. — З моменту запуску інстансів Amazon EC2 R5a, M5a і T3a, оснащених процесорами AMD EPYC першого покоління, ми помітили, як клієнти почали користуватися можливостями цих процесорів і зниженою на 10% порівняно з іншими інстансами ціною для вирішення багатьох неспеціалізованих завдань і навантажень, які вимагають пам’яті. З появою інстансів Amazon EC2 C5a, обладнаних процесорами AMD EPYC другого покоління, у користувачів тепер є нова можливість, яка поєднує переваги кращої продуктивності та ціни для вирішення різних високонавантажених завдань».

AMD і AWS забезпечують користувачів високопродуктивними рішеннями за доступною ціною з початку 2018 року з п’ятьма сімействами інстансів Amazon EC2 (M5a, M5ad, R5a, R5ad і T3a), які працюють у понад 15 глобальних регіонах AWS. Нові інстанси Amazon EC2 C5a, оснащені процесорами AMD EPYC™ другого покоління, доступні на Сході і Заході США, в Європі та Азіатсько-Тихоокеанському регіоні. Варіанти сховищ Amazon EC2 C5ad, які використовують локальну пам’ять NVM і чисто металеві варіанти Amazon EC2 C5an.metal і Amazon EC2 C5adn.metal, будуть представлені найближчим часом.

Оптимізовані обчислювальні інстанси AWS EC2 є результатом поточної співпраці між AWS і AMD. Читайте більше про процесори AMD EPYC™ другого покоління та доступні можливості інстансів AWS EC2 тут.


Новини IT » Hardware » Процесори AMD EPYC™ другого покоління тепер забезпечать більшою обчислювальною потужністю клієнтів Amazon Web Services

Опубліковано


Останні новини IT: