Рекламу на Amazon тепер можна оплачувати через Payoneer

Рекламу на Amazon тепер можна оплачувати через Payoneer

Міжнародна платіжна онлайн-платформа Payoneer поглиблює співпрацю з найбільшою в світі компанією у секторі e-commerce – Amazon. Тепер сплачувати рахунки за рекламу на Amazon Advertising і рахунки-фактури на Amazon Transparency користувачі можуть зі свого аккаунта на Payoneer.

Пандемія COVID-19 викликала сплеск інтернет-покупок по всьому світу. Щоб підвищити свої шанси серед конкурентів, онлайн-продавці все більше використовують можливості рекламних програм.

За минулі роки компанія Amazon зросла і стала однією з наймасштабніших рекламних платформ світу, яка знаходиться в постійному розвитку.

Нова можливість оплати рахунків через Payoneer спрощує роботу з Amazon, дозволяючи користувачам економити час і паралельно оплачувати рахунки своїх постачальників.

Раніше прив’язувати до аккаунта Amazon дозволялося тільки кредитну картку. Для оплати внутрішніх сервісів е-торговельного майданчика – Amazon списував кошти, накопичені на акаунті з продажів, або – списував їх з кредитної картки. І, якщо власних коштів на картці не вистачало, компанія автоматично списувала кредитні.

Використовувати дебітну картку для оплати всередині платформи стало можливим тільки зараз. Для цього досить увійти у свій обліковий запис Payoneer, на сторінці «Здійснити платіж» клацнути на віконці Amazon та слідувати подальшим інструкціям.

Payoneer вже давно тісно співпрацює з Amazon, постійно покращуючи і додаючи нові рішення для більш комфортної роботи онлайн-продавців. Сервіс «Менеджер магазина» Payoneer для Amazon спрощує та підвищує ефективність управління декількома платежами в магазині Amazon і розширює ваше глобальне охоплення.

Це цікаво:   Українська агенція Lazarev. здобула чотири відзнаки The Webby Awards

Новини IT » Інше » Рекламу на Amazon тепер можна оплачувати через Payoneer

Опубліковано


Останні новини IT: