Безкоштовний вебінар для власників КІК про нове оподаткування

Безкоштовний вебінар для власників КІК про нове оподаткування

У четвер, 25 червня 2020 року з 17:00 до 20:00 (GTM+3) міжнародна платіжна онлайн-платформа Payoneer проведе безкоштовний онлайн-вебінар на тему «Закон про контрольовані іноземні компанії: чого очікувати бізнесу?», на якому профільні експерти розкажуть, як працювати в нових податкових умовах із дотриманням законодавства.

Вебінар орієнтований на власників і директорів, чиї компанії зареєстровані у зарубіжних юрисдикціях.

У травні 2020 року в Україні набув чинності Закон, який вніс зміни до Податкового кодексу і ввів поняття контрольованих іноземних компаній (КІК). І тепер українським власникам КІК необхідно реєструвати свої іноземні компанії у податковій, сплачувати податки, а за неподання інформації передбачені високі штрафи.

Для того, щоб бізнес зміг швидше адаптуватися і розібратися у тонкощах нового оподаткування, експерти дадуть на вебінарі відповіді на актуальні питання:

– Як зрозуміти, що у мене є КІК? Яке відношення до цього має BEPS і CRS? 

– Чого очікувати, якщо я – контрольоване особа КІК? 

– Чи потрібно власникам КІК сплачувати податки в Україні? 

– Які штрафи передбачені? 

– Що необхідно зробити у зв’язку з цим законом?

Спікери: 

Катерина Рижак – менеджер з розвитку бізнесу в CEE регіоні, Payoneer. Експерт з розвитку продуктів Payoneer у країнах Центральної та Східної Європи. Експерт з побудови фінансової структури роботи компаній з Payoneer. 

Андрій Матяш – керуючий партнер юридичної компанії 4В. Експерт в області ведення e-commerce, IT бізнесу у США і Європі з юридичних і фінансових аспектів. Експерт з корпоративного та податкового права (оподаткування України, США, країн Європи), фахівець із фінансового моніторингу. 

Участь безкоштовна. Реєструйтеся на онлайн-вебінар тут:

https://explore.payoneer.com/ru/foreign-companies-law/

Це цікаво:   Це ж було вже! Lazarev.agency вдруге змагається за «інтернет-Оскар» The Webby Awards

Новини IT » Прес-релізи » Безкоштовний вебінар для власників КІК про нове оподаткування

Опубліковано


Останні новини IT: