Ще 100 швидких для фронту SoftServe закупить до 30-річчя компанії

Ще 100 швидких для фронту SoftServe закупить до 30-річчя компанії

Благодійний фонд “Відкриті очі” компанії SoftServe закупить та відправить на передову 100 карет швидкої допомоги, на додачу до 123 уже переданих раніше автомобілів. Благодійний проєкт “Drive for Life. +100 Ambulances” анонсували до 30-річчя заснування компанії.  

За рік війни росіяни знищили 250 швидких, 103 пошкодили, а ще 125 — викрали, повідомляє Міністерство охорони здоров’я. Щоб оперативно поповнювати автопарк для екстреної медичної допомоги на фронті, Україна залучає до допомоги партнерів та міжнародні організації. Український бізнес також не стоїть осторонь потреб захисників.  

“З початку повномасштабної війни фонд передав на фронт 123 швидких та автомобілів для медичної евакуації, завдяки яким вдалося надати допомогу та транспортувати понад 5000 поранених. Ми продовжуємо спрямовувати наші ресурси на те, аби допомагати медикам робити свою справу”, – коментує співзасновник SoftServe та голова Благодійного фонду «Відкриті очі» Тарас Вервега.  

Проєкт уже стартував з закупівлі чотирьох швидких за кордоном, які наразі дообладнують та незабаром відправлять на найгарячіші напрямки фронту. Перед цим автомобілі проходять технічний огляд, їх доукомплектовують необхідним медобладнанням та медикаментами, потрібними для порятунку життів. Фонд безпосередньо працює з понад 70 медичними частинами, що дозволяє чітко розуміти потреби медиків та реагувати на них.  

“Робота медика на фронті триває цілодобово, і йдеться не лише про медичну допомогу військовим, а й цивільним. На деокупованих і прифронтових територіях лікарняна інфраструктура часто знищена, тож укомплектовані швидкі дозволяють не тільки рятувати поранених; буває, на них швидко доставляють жінок, що народжують, чи людей з важкими симптомами у найближчий госпіталь”, – розповідає військовий лікар Іван Кондратенко, з яким уже понад рік співпрацює фонд. 

Понад 45 мільйонів гривень на закупівлю швидких виділить компанія, ще частину коштів планують зібрати завдяки пожертвам працівників, клієнтів та партнерів і небайдужих людей. Цього року компанія масштабує проєкт, залучаючи до збору коштів працівників у всіх локаціях — від Мексики до Сінгапуру, від США до Дубаї.  

Це цікаво:   Драма із затримкою WordPress 6.5: фіаско з шрифтами скоро закінчиться?

Минулого року до 29-ї річниці SoftServe анонсував закупівлю 29 швидких для фронту. У результаті за зібрані кошти вдалося придбати і передати 71 карету швидкої допомоги та 52 автомобілі для медичної евакуації, а також доукомплектувати їх необхідним.  

Загалом від 24 лютого 2022 року SoftServe спрямував близько 650 мільйонів гривень на допомогу Україні. Значна частина цієї суми пішла на реалізацію проєктів корпоративного Благодійного фонду “Відкриті очі”, що допомагає українським захисникам ще з 2014 року. З моменту російського вторгнення в Україну, фонд закупив та передав понад 512 тонн гуманітарної допомоги, більш як 30 тисяч пакунків медикаментів та 8,779 штук комп’ютерного обладнання, а також надати 22,617 одиниць персонального захисту для тих, хто боронить країну.  


Новини IT » Software » Ще 100 швидких для фронту SoftServe закупить до 30-річчя компанії

Опубліковано


Останні новини IT: