Український освітній застосунок Headway став найбільш завантажуваним у США

Український освітній застосунок Headway став найбільш завантажуваним у США

Застосунок Headway, який розробляє однойменна українська EdTech ІТ-компанія, став найбільш завантажуваним у США в App Store у категорії «Освіта». Також Headway увійшов у топ-15 серед усіх додатків платформи, випередивши Facebook, Netflix та Spotify.

На початку січня 2024 року Headway обійшов Duolingo, найпопулярнішу платформу з вивчення мов, здобувши перше місце в ніші освітніх застосунків в американському App Store. У Play Market застосунок займає другу позицію в цій категорії.

Рейтинг застосунків у категорії «Освіта» в App Store

Рейтинг застосунків у категорії «Освіта» в Play Market

Крім цього, Headway посів 15 місце у загальному рейтингу всіх додатків App Store в США, обігнавши Facebook — найбільшу соціальну мережу у світі.

Рейтинг найбільш завантажуваних додатків у американському App Store

«Попри всі труднощі продукти, що створюють українці продовжують виборювати перші місця в рейтингах, здобувати нагороди та доводити, що разом ми — сила», — каже Антон Павловський, СЕО та засновник Headway.

Раніше 2023 року Headway також отримав відзнаку Editor’s Choice та потрапив на головний екран App Store США щонайменше пʼять разів як застосунок дня. Платформа Apple створює окремі рейтинги продуктів для кожної країни, враховуючи кількість завантажень, оцінки та цінність для користувачів. Потрапити в App Store США прагнуть усі глобальні застосунки, адже це найбільший ринок з високою конкуренцією.

Про застосунок

Headway — флагман EdTech ІТ-компанії Headway. У застосунку зібрані 15-хвилинні текстові та аудіосамарі нонфікшн бестселерів, а також щоденні інсайти, гейміфіковані челенджі. Додаток є лідером у світі за кількістю завантажень у ніші книжкових самарі та має понад 30 млн завантажень у світі.

Про компанію

Headway — EdTech компанія, що створює продукти з мікронавчання. Вони допомагають 80+ мільйонам користувачам у світі навчатися через зручний, розважальний та лаконічний контент. До екосистеми продуктів компанії входять застосунок самарі нонфікшн книг Headway, додаток для тренування мозку Impulse та застосунок з короткими курсами на різні теми Nibble.

Це цікаво:   Український Headway увійшов до переліку найбільш перспективних EdTech стартапів Європи 2023

2023 року компанія увійшла до переліку найкращих стартапів Європи з потенціалом досягти капіталізації в $1 млрд у найближчі два роки, потрапила до 25 найбільш перспективних стартапів України за версію Forbes та увійшла до списку найвпливовіших компаній у світі, що трансформують цифрове навчання. А також отримала нагороду Allstars Awards — Allstar Company Challenge, а CEO та засновник Антон Павловський став Entrepreneur of the Year. За масштабом події, Allstars Awards вважають «Оскаром» у світі технологій. Headway потрапив і до переліку найбільш перспективних стартапів світу у сфері цифрової освіти — The Europe EdTech 200 від HolonIQ.


Новини IT » Software » Український освітній застосунок Headway став найбільш завантажуваним у США

Опубліковано


Останні новини IT: