Transcend представляє новий твердотільний накопичувач MTS832S, виконаний в односторонньому форм-факторі M.2

Transcend представляє новий твердотільний накопичувач MTS832S, виконаний в односторонньому форм-факторі M.2

Компанія Transcend Information, Inc. (Transcend®), світовий лідер серед виробників мультимедіа та накопичувачів, представляє твердотільний накопичувач MTS832S, виконаний в односторонньому форм-факторі M.2. Односторонній твердотільний накопичувач Transcend MTS832S створений на основі найсучаснішої технології 3D NAND, оснащений інтерфейсом SATA III 6 Гбіт/с, відмінно підходить для оснащення високопродуктивних систем і може бути встановлений навіть в найбільш компактні пристрої. За рахунок використання високоякісних мікросхем флеш-пам’яті і вдосконалених алгоритмів роботи прошивки, накопичувач Transcend MTS832S забезпечує неперевершену продуктивність до 560 МБ/с та високу надійність зберігання даних.

Односторонній форм-фактор M.2

Transcend MTS832S відповідає специфікаціям односторонніх M.2 і може встановлюватися в більшість системних плат, сумісних з односторонніми M.2 SSD. Це дозволяє з успіхом застосовувати його в ультратонких портативних системах в так званих односторонніх слотах S2/S3, де задня поверхня друкованої плати накопичувача впритул притискається до материнської плати.

Висока надійність і висока продуктивність до 560 МБ/с

Твердотільний накопичувач Transcend MTS832S побудований на основі флеш-пам’яті 3D NAND, оснащений кешем на базі мікросхем пам’яті DDR3 і здійснює послідовні операції читання та запису даних на швидкостях аж до 560 МБ/с та 500 МБ/с, відповідно. Крім цього накопичувач демонструє продуктивність до 85 000 IOPS при операціях випадкового читання і запису файлів для блоків даних об’ємом 4К. Накопичувач MTS832S не тільки відрізняється високою продуктивністю, але і підтримує технології RAID і LDPC (Low-Density Parity Check), які забезпечують надійність зберігання і передачі ваших даних.

Програмне забезпечення SSD Scope

Фірмовий пакет ПЗ SSD Scope, який можна безкоштовно завантажити з веб-сайту Transcend, це програмне забезпечення, що було спеціально розроблене для відстеження справності твердотільних накопичувачів. Серед його функцій: View Drive Information (інформація щодо накопичувача), View S.M.A.R.T. Status (статус S.M.A.R.T.), Diagnostic Scan (діагностичне сканування), Secure Erase (надійне видалення даних), Firmware Update (оновлення прошивки), TRIM Enable (вмикання функції TRIM), Health Indicator (індикатор справності накопичувача) та System Clone (клонування системи).

Це цікаво:   LG представляє на світовому ринку портативну колонку StanbyME

Ємність та гарантія

На даний момент представлені твердотільні Transcend MTS832S в форм-факторі M.2 ємністю 256 та 512 ГБ, а також 1 ТБ, які поставляються з обмеженою п’ятирічною гарантією.


Новини IT » Технології » Transcend представляє новий твердотільний накопичувач MTS832S, виконаний в односторонньому форм-факторі M.2

Опубліковано


Останні новини IT: