Huawei представила в Україні роутер Huawei Wi-Fi AX3 з підтримкою Wi-Fi 6 Plus

Huawei представила в Україні роутер Huawei Wi-Fi AX3 з підтримкою Wi-Fi 6 Plus

Підрозділ Huawei Consumer Business Group (BG) випустив нову серію роутерів Huawei Wi-Fi AX3, які підтримують стандарти Wi-Fi 6. Компанія застосувала досвід, отриманий при розробці 5G та стандартів Wi-Fi 6, для створення новаторської технології, яка забезпечує всеосяжну взаємодію на рівні чипів між роутерами та багатьма іншими пристроями. Ця можливість дозволяє продуктам серії Huawei Wi-Fi AX3 надавати миттєве з’єднання Wi-Fi 6 Plus при використанні разом із пристроями Huawei. 

Huawei Wi-Fi AX3

Huawei Wi-Fi AX3 є з’єднувальним хабом для революційної екосистеми Huawei «1+8+N» для всіх сценаріїв. Завдяки засобам безпеки HomeSecTM рішення забезпечує високий загальний рівень безпеки.

Huawei Wi-Fi 6 Plus: руйнуючи бар’єри з динамічною вузькою смугою пропускання 

Роутери серії Huawei Wi-Fi AX3 оснащені ексклюзивним процесором Huawei Gigahome та чипом Gigahome Wi-Fi 6. Базуючись на стандартах Wi-Fi 6, Huawei впровадила багаточипову технологію для спільної роботи. Завдяки цьому Huawei Wi-Fi AX3 забезпечує подвоєну швидкість мережі «Wi-Fi 6 Plus», а також поліпшені можливості проникнення крізь стіну при використанні з іншими пристроями Huawei. 

Чип Gigahome Wi-Fi 6 дозволив впровадити це рішення завдяки збільшенню смуги пропускання до 160 МГц, а також реалізації автоматичної фрагментації пакетів за потреби у вузькосмуговому режимі за допомогою динамічної вузькосмугової технології. Це дозволяє стабілізувати робочу смугу пропускання на 2 МГц для забезпечення сигналу без затримок, який проникає крізь стіни. 

Чотириядерна версія Huawei Wi-Fi AX3 також підтримує Huawei Share. Просто натиснувши на екран розблокованого телефону Android з активованим NFC у зоні виявлення NFC роутером, користувачі можуть безпосередньо підключатися до мережі Wi-Fi без потреби введення пароля. Ця функція особливо зручна для гостей дому або клієнтів готелів та ресторанів, адже дозволяє їм заощадити час та уникнути зайвих клопотів та незручностей, пов’язаних із запитом і введенням складного пароля. 

Huawei Wi-Fi AX3

На додаток до ексклюзивної динамічної вузькосмугової технології до чотириядерної версії входять чотири незалежні підсилювачі сигналу (два для двоядерної версії). Вони дозволяють використовувати mesh-мережі для декількох роутерів Huawei та підтримувати бездротовий, дротовий та гібридний (дротовий+бездротовий) режими, які розширюють доступ до мережі до кожного закутка в будинку або на підприємстві. 

Huawei Wi-Fi AX3

Huawei Wi-Fi AX3 враховує всі фактори, що сповільнюють швидкість бездротової мережі. Він оптимізує систему маршрутизації на рівні додатка, драйвера та ядра, встановлюючи дворічну модель тестування на довговічність, щоб забезпечити тривалу і стабільну роботу.

Це цікаво:   Технології для безпечної евакуації в місцях масового скупчення людей

Чотириядерна версія Huawei Wi-Fi AX3 також підтримує засоби безпеки Huawei HomeSecTM. Незалежна зона безпеки (безпечне TEE-середовище виконання) вбудована у чотириядерний чип Gigahome. Рішення безпеки TrustZone побудовано на мікроядрі. Воно отримало сертифікацію Evaluation Assurance Level-5 (EAL5) від Common Criteria, всесвітньо відомої організації зі стандартизації ІТ-продуктів, що ще раз підтверджує високий рівень безпеки продукту.

Прагнення Huawei усунути затримки мережі в еру Wi-Fi 6

Завдяки глибокому розумінню 5G-технологій Huawei стала ключовим гравцем у розвитку стандарту Wi-Fi 6. Експерти Huawei очолили п’ять робочих груп щодо стандарту Wi-Fi. Окрім того, Huawei представила 240 нових пропозицій щодо Wi-Fi 6 (802.11ax), що становить 15% від усіх пропозицій і є найбільшою кількістю серед інших виробників пристроїв. Huawei також впровадила безліч просунутих 5G-технологій у Wi-Fi 6.

Завдяки довгостроковим інвестиціям у Wi-Fi 6 компанія Huawei не лише пропонує продукти, що підтримують стандарти Wi-Fi 6, проте й інтегрує унікальні технології сумісної роботи із чипом, використовуючи фірмові чипи Gigahome Wi-Fi. Це дозволяє застосовувати низку пристроїв Huawei Wi-Fi 6 для забезпечення оптимального користувацького досвіду.

Окрім того, що Huawei є лідером у галузі технології Wi-Fi 6, компанія впроваджує середньострокову і довгострокову стратегію, щоб забезпечити інтелектуальне життя для користувачів протягом наступних 5-10 років. Вона базується на стратегії «1+8+N», що зосереджується на п’ятьох основних сценаріях використання. Згідно із цією стратегією, Wi-Fi-роутери відіграють важливу роль як центри зв’язку, надаючи просте, високошвидкісне і надійне Wi-Fi-з’єднання, необхідне для високоякісного інтелектуального життя, що є довгостроковою ціллю Huawei.

Huawei інвестувала десятки мільйонів доларів США у розвиток чипів для роутерів. Завдяки поєднанню програмного та апаратного забезпечення на нижньому рівні чипа Huawei усунула понад 80% проблем, пов’язаних із заморожуванням кадру, затримками, відключеннями. Huawei продовжить використовувати чипи Gigahome у серії AX3 та нових продуктах. Також Huawei побудувала центри можливостей Wi-Fi в Китаї, де проводяться найточніші в глобальній індустрії тестування роутерів. Це означає, що продукти Huawei ретельно перевіряються перед тим, як будуть доступні користувачам.

Це цікаво:   Перший у світі бездротовий прозорий OLED-телевізор переосмислює враження від екрану

В Україні роутери серії Huawei Wi-Fi AX3 з’являться у першій половині липня за рекомендованою ціною близько 100 євро (точна вартість у гривнях буде анонсована перед початком продажів). Пристрої будуть представлені в двох конфігураціях — двоядерній та чотириядерній. 


Новини IT » Технології » Huawei представила в Україні роутер Huawei Wi-Fi AX3 з підтримкою Wi-Fi 6 Plus

Опубліковано


Останні новини IT: