Світова прем’єра LG на виставці CES представляє сучасні інновації для кращого завтра

Світова прем’єра LG на виставці CES представляє сучасні інновації для кращого завтра

Компанія презентує рішення для більш інклюзивного, такого, що відповідає принципам сталого розвитку, та підключеного майбутнього 

На виставці CES 2022 компанія LG Electronics (LG) представить своє бачення покращеного способу життя та кращого майбутнього для всіх. На світовій прем’єрі LG, ведучим якої стане генеральний директор LG Вільям Чо, будуть представлені різноманітні інновації компанії на новий рік і докладно описані її постійні зусилля зі створення більш інклюзивного досвіду користувача і сталого майбутнього. Тема LG на виставці CES 2022, «Найкраще життя, на яке ви заслуговуєте» (The Better Life You Deserve), підкреслює кінцеву мету LG – покращити всі аспекти повсякденного життя за допомогою технологічних та дизайнерських інновацій. Це бачення втілено у життя у трьох короткометражних фільмах: «Найкраще життя для тебе» (A Better Life for You), «Найкраще життя для всіх» (A Better Life for All) та «Найкраще життя завтра» (A Better Life Tomorrow).

Найкраще життя для вас: створення цінності для будь-якого способу життя

Концепція пристрою LG, що модернізується, – це основна тема першого короткометражного фільму «Найкраще життя для вас». Маючи розширені можливості навчання та розвитку, щоб краще відповідати потребам індивідуального способу життя користувачів, оновлена ​​платформа LG ThinQ розширює сумісні продукти з іще більшою кількістю функцій, щоб забезпечити додаткові зручності у 2022 році. «Найкраще життя для вас» показує, як досягнення LG у сфері розважальних рішень забезпечують більш персоналізований інтерактивний досвід для глядачів, які переглядають контент вдома, на великих екранах. 

Глядачам буде представлений LG StanbyME – бездротовий приватний мобільний дисплей. Пристрій, який можна використовувати у будь-якому місці оселі, призначений для забезпечення максимальної якості перегляду на звичайному телевізорі. Також свій світовий дебют здійснить LG PuriCare AeroTower – універсальне рішення для кондиціонування повітря вдома. Пристрій забезпечує переваги очищувача повітря, вентилятора та обігрівача. А пристрій для домашнього садівництва LG tiiun пропонує простий, чистий та надійний спосіб вирощування корисних овочів цілий рік. 

Це цікаво:   Класичний конденсаторний мікрофон M90 ProX від Beyerdynamic – абсолютна знахідка

Найкраще життя для всіх: більш екологічне та інклюзивне

Неухильне прагнення LG зменшити шкідливий вплив на навколишнє середовище і зробити бізнес таким, що відповідає принципам сталого розвитку, – це основний фокус фільму «Найкраще життя для всіх». Серед інновацій, що вказують на прагнення LG знайти рішення, які є кращими для людей і планети: інновації в галузі енергозбереження, що застосовуються в холодильнику InstaView та його прозорих дверцятах, що реагує на подвійний стукіт і підсвічує камеру зсередини, ширше використання перероблених матеріалів у пакувальних матеріалах LG Soundbar та скорочення кількості пластикових компонентів в OLED-телевізорах LG. Після 2022 року LG планує використати понад 600 000 тонн переробленого пластику у своїх виробничих процесах та збільшити обсяг утилізації електронних відходів до восьми мільйонів тонн до 2030 року. 

Інклюзивність також є ключем до зростання LG як бренду, і для досягнення цієї мети LG підтримують інвестування у консультаційні ради з питань доступності (умов для людей з обмеженими можливостями) на різних ринках. Ради складаються з експертів з доступності та людей з обмеженими можливостями і відіграють важливу роль у консультуванні LG при розробці продуктів з думкою про прийнятних для всіх можливостей взаємодії з технікою, таких як голосові команди та маркування шрифтом Брайля. 

Щоб стимулювати інновації в галузі сталого розвитку та інклюзивності у 2022 році, LG заснувала премію LIFE’S GOOD AWARD, присвячену інноваціям для Землі та інноваціям для всіх, щоб заохотити створення ідей щодо мінімізації впливу людської діяльності на довкілля й зробити продукти LG більш доступними та зручними для користувачів. Переможцям буде вручена премія  у розмірі до 1 мільйона доларів США. Більш докладну інформацію буде оголошено наступного року. 

Це цікаво:   Партнерство Schneider Electric та Digital Realty для реалізації ініціативи Дата-центрів з кругової економіки 

Найкраще життя завтра: макет майбутнього

Третя й остання короткометражка присвячена майбутньому та ролі LG у перетворенні наукової фантастики на реальність, з роботом компанії CLOi для доставки від дверей до дверей на базі штучного інтелекту, готовим до введення в експлуатацію. На глядачів також чекає можливість зазирнути за лаштунки, поки віртуальний артист LG Рі (Reah) репетирує свій новий музичний кліп. 

У центрі уваги також LG OMNIPOD, концептуальне мобільне рішення, що стирає межі між будинком і автомобілем. Розширюючи автомобільні рішення, представлені в попередній Connected Car (автомобіль із мережевими можливостями) від LG на виставці CES 2020, LG OMNIPOD – це розширення особистого житлового простору у дорозі. LG OMNIPOD, призначений для роботи в якості домашнього офісу, розважального центру або навіть зони відпочинку, пропонує подивитися на те, як зайнята людина зможе робити більше в майбутньому, коли віддалена робота не означає необхідність працювати з дому.  

Виставка LG, розташована всередині головного входу до центральної зали конференц-центру Лас-Вегаса, обіцяє запропонувати як фізичним, так і онлайн-відвідувачам цікавий та інтерактивний досвід за допомогою технологій AR та VR. 

Вітрина LG Home Entertainment буде представлена ​​в LG Virtual Studio у трьох окремих зонах: LG OLED на Metaverse, Virtual Showroom та LG OLED Art. Всі три зони дозволяють відвідувачам їх відкривати й знайомитися з найновішими продуктами компанії у захоплюючій інтерактивній формі. Нова побутова техніка LG буде представлена ​​у віртуальних виставкових залах, названих LG Home, LG Home by Objet Collection та LG ThinQ. LG Home – це віртуальний житловий простір, де відвідувачі можуть познайомитися з новітньою технікою компанії, включаючи нову пральну машину з сушінням, PuriCare AeroTower та LG tiiun. У LG Home by Objet Collection відвідувачі можуть створити власний простір, обравши шпалери, підлогу та інші елементи дизайну інтер’єру, які гармонійно поєднуються з побутовою технікою, що налаштовується, з колекції LG преміум-класу. LG ThinQ знайомить відвідувачів з усіма особливостями та функціями інтелектуальної екосистеми LG, доступними через оновлений додаток LG ThinQ. 

Це цікаво:   New tech could help travelling VR gamers experience ‘ludicrous speed’ without motion sickness

Відвідайте сайт LG CES та офіційний канал YouTube, щоб дізнатися більше про те, що LG готує до виставки CES 2022. 


Новини IT » Технології » Світова прем’єра LG на виставці CES представляє сучасні інновації для кращого завтра

Опубліковано


Останні новини IT: