Херсоньським IT-шникам виділяють 5 000 000 $ інвестіцій на стартапи

Херсоньським IT-шникам виділяють 5 000 000 $ інвестіцій на стартапи

Громадська організація з Херсону «IT Connection» офіційно оголошує про виділення 5 000 000 $ інвестицій, призначених для фінансування тих IT-стартапів, які будуть відібрані й підготовлені за безпосередньої координації керівництва IT Connection, її партнерів та залучених експертів.

Дану пропозицію голова правління ГО «IT Connection» Катерина Шелдагаєва отримала в грудні 2019 року. І до вчорашнього дня тривали переговори щодо умов фінансування.

Як повідомляє сама Катерина: «Дана інвестиція – 100% комерційна. Причому з інвестором є домовленість, що ми не будемо публічно розголошувати його ім’я та назву організації».

Також Катерина уточнює: «Тільки коли буде обраний IT-стартап, який переміг у відборі, ім’я інвестора можливо буде названо. Зараз же відповідально хочу заявити, що розглядатися будуть тільки добре підготовлені, комерційно перспективні проекти з мінімальними ризиками, які будуть зрозумілі для інвестора».

За словами Катерини Шелдагаєвої, сума в 5 000 000 $ може бути виділена як на один великий проект, так і на кілька різних.

«Наша організація ставить собі за мету через успішну реалізацію IT-ідей розвиток Херсонської області, України й всього світу. І я запрошую всіх, у кого є цікаві ідеї та хто шукає фінансування під їх реалізацію, скористатися цією можливістю!».

«Умови пітчінгу та всі організаційні деталі наша організація представить 1 лютого 2020 року. До 1 лютого ми будемо виробляти максимально ефективну форму презентацій IT-стартапів та умов роботи.», – заявила голова IT Connection. 

Це цікаво:   SoftServe передав п’яти українським лікарням медобладнання на 19 мільйонів гривень

Новини IT » IT Бізнес » Херсоньським IT-шникам виділяють 5 000 000 $ інвестіцій на стартапи

Опубліковано


Останні новини IT: