Необмежені можливості: MMD покаже відмінний вибір моніторів Philips на IFA 2019

Необмежені можливості: MMD покаже відмінний вибір моніторів Philips на IFA 2019

Відвідувачі стенду Philips на виставці IFA 2019 (Берлін, 6-11 вересня 2019 року) не будуть розчаровані. Широкий вибір моніторів Philips різних розмірів з численними корисними функціями влаштує як домашніх користувачів, так і професіоналів у будь-якій галузі. Якщо ви хочете насолодитися більш якісним зображенням, розширити можливості підключення або дати собі більше простору для творчості, грати в ігри на максимальних налаштуваннях графіки, або ж отримати продуктивність, яка не шкодить навколишньому середовищу, в лінійці нових моніторів Philips знайдеться рішення.

Повне занурення: вигнутий екран подарує нові враження

Вигнуті монітори Philips виводять враження від перегляду на абсолютно новий рівень і забезпечують більш особистий, захоплюючий досвід в роботі та в іграх. Вигнутий екран імітує природний вигин ока, зводить до мінімуму спотворення та створює легкий ефект занурення, завдяки чому користувач ніби втягується всередину зображення. Деякі моделі пропонують радіус вигину 1500R або 1800R, розширюючи поле огляду та захоплюючи область периферійного зору для оптимального комфорту очей. Формат 32:10, який використовується на 43,4-дюймовому моніторі, досить широкий, щоб замінити декілька невеликих дисплеїв. Це робить його ідеальним рішенням для фінансового, банківського та інших B2B секторів.

Тактильні рішення: технології, до яких можна доторкнутися

Сенсорні екрани стали трендом 2019 року. Всі монітори Philips SmoothTouch, представлені на виставці IFA, оснащені інноваційним проекційно-ємнісним (P-Cap) сенсорним екраном з підтримкою до 10 точок дотику для максимальної зручності користувача. Ці універсальні монітори ідеально підходять для торгових точок, інформаційних центрів, готельного бізнесу та сфери освіти. Вони оснащені великою кількістю функцій для додаткової зручності та гнучкості у використанні. Удосконалений захист IP54 означає, що вода та пил практично не становлять загрози, а численні можливості підключення та плавне і просте регулювання кута нахилу гарантують більший комфорт і простоту у використанні.

Професійна сила: нові способи збільшити продуктивність

Це цікаво:   AMD анонсує нові процесори Ryzen Z1 для портативних ігрових консолей

В моніторах Philips є все необхідне, що потрібно професіоналам для підвищення ефективності та продуктивності на робочому місці. Цьогорічні моделі оснащені розширеними можливостями підключення, такими як USB 3.1, док-станція USB-C, док-станція USB-A з DisplayLink та DC-вихід; функціями для підвищення безпеки, такими як технологія забезпечення конфіденційності і спливаюча веб-камера Windows Hello™; технологіями для захисту навколишнього середовища, такими як пакувальний матеріал, що підлягає переробці, енергозберігаючі функції PowerSensor, LightSensor і Zero Power Switch; і, нарешті, функціями, які дозволять отримати максимум задоволення від кожного робочого дня, такими як роздільна здатність 4K UHD, технологія Ultra-wide color, режими LowBlue та EasyRead та багато іншого.

Ігри нового рівня: досвід, до якого ви завжди прагнули

Монітори Philips пропонують користувачам незабутні враження від ігор. Моделі, представлені на виставці IFA, оснащені найпередовішими функціями, які забезпечать плавний, швидкий, високопродуктивний ігровий процес та приголомшливу графіку, а також підвищать рівень комфорту та захистять зір. Завдяки цьому, кожна хвилина, проведена за грою, стане ще більш приємною. Крім того, плідне партнерство з відомими британськими аудіо-експертами Bowers&Wilkins призвело до того, що 55-дюймова модель обладнана ексклюзивними високопродуктивними колонками Bowers&Wilkins з трьома роздільними ігровими звуковими режимами, які запропонують користувачам неповторне звучання, що виходить за рамки звичного.

Технічні характеристики ключових моніторів Philips на виставці IFA:

272B1G, 241B1V, 279C9 та 272B7QUBHEB – монітори, які розроблені для професіоналів. Вони оснащені широким спектром функцій, що забезпечують максимальну продуктивність. 27-дюймовий 272B1G відрізняється особливою екологічністю: монітор на 85% виготовлений з переробленого пластику, сертифікований TCO Edge, не містить ртуть, галогени, антипірени і ПВХ, та пропонує користувачам найнижчий рівень енергоспоживання завдяки енергозберігаючим технологіям, таким як PowerSensor, LightSensor та Zero Power Switch. На додаток до таких можливостей як підключення USB, VGA, DVI, DP та HDMI, 23,8-дюймовий 241B1V забезпечує ефективний захист конфіденційності, що робить його ідеальним вибором для державних, банківських і військових користувачів. Тонкий та витончений 27-дюймовий 279C9 позбавлений рамок і пропонує безмежне зображення з роздільною здатністю 4K UHD в поєднанні з IPS і технологією Ultra-Wide color для яскравості зображення. 27-дюймовий 272B7QUBHEB сповнений зручних функцій, таких як захищена спливаюча веб-камера Windows Hello™ та розширення QHD. Монітор також пропонує користувачам широкі можливості підключення, включаючи стандарти USB-C та USB-A (DisplayLink), а також виходи DP та DC.

Це цікаво:   AMD представляє відеокарту AMD Radeon RX 7600 для ігор нового покоління з роздільною здатністю 1080p

346P1, 439P9H, 345B1C, 272E1CA та 328E1CA – вигнуті монітори, завдяки своїй формі пропонують покращений імерсивний глядацький досвід. 34-дюймовий 346P1 відрізняється такими особливостями, як тристоронній безрамковий дизайн, док-станція USB-C, можливість зарядки ноутбука та опціональна спливаюча веб-камера Windows Hello™. Монітор 439P9H оснащений широким 43,4-дюймовим дисплеєм без рамок, док-станцією USB-C, спливаючою веб-камерою Windows Hello™ та багато іншим. 345B1C оснащений док-станцією USB-C і портом RJ45, спливаючою веб-камерою Windows Hello™, підтримкою HDR, а також енергозберігаючими датчиками PowerSensor та LightSensor. 27-дюймовий 272E1CA та 31,5-дюймовий 328E1CA мають імерсивну конструкцію, оснащені дисплеєм з частотою оновлення 75 Гц і технологією Freesync, та дисплеєм з частотою 60 Гц і технологією Adaptive Sync відповідно.

162B9T, 172B9T, 222B9T та 242B9T – сенсорні моделі, представлені в різноманітних форматах (15,6, 17, 21,5 та 23,8 дюймів), кожен з яких оснащений підтримкою до 10 торкань, поліпшеним захистом від води та пилу стандарту IP54, складаною ергономічною підставкою та роз’ємами VGA, DVI, HDMI 1.4, DP 1.2, USB 3.1.

558M1RY та 328M1R – моделі, розроблені спеціально для консольних геймерів і оснащені безліччю функцій, які роблять ігровий процес просто карколомним. Основні характеристики: безрамковий дизайн, роздільна здатність 4K з частотою оновлення 120 Гц, HDR1000 в моделі 558M1RY (54,6 дюймів) або HDR600 в моделі 328M1R (31,5 дюймів), технологія Adaptive Sync/Freesync, технологія Low Input Lag, інноваційне чотиристороннє підсвічування Ambiglow, високопродуктивні колонки Bowers&Wilkins (558M1RY) та багато іншого.


Новини IT » Hardware » Необмежені можливості: MMD покаже відмінний вибір моніторів Philips на IFA 2019

Опубліковано


Останні новини IT: