Новини компанії AMD: “Вже в продажу: відеокарта AMD Radeon 5600 XT забезпечує найкращий ігровий процес у роздільній здатності 1080р”.

Новини компанії AMD: “Вже в продажу: відеокарта AMD Radeon 5600 XT забезпечує найкращий ігровий процес у роздільній здатності 1080р”.

Нещодавно до продажу надійшла відеокарта AMD Radeon RX 5600 XT, створена для забезпечення найвищої якості та продуктивності геймінгу в роздільній здатності 1080p.

Компанія AMD зосереджена на тому, щоб надати геймерам проривні технології, котрі дозволять вивести ігровий процес на ПК на новий рівень. Відеокарта Radeon RX 5600 XT стала неймовірно привабливим рішенням для найбільшого сегмента ігрових ПК, забезпечуючи провідну продуктивність, передові функції і вигідне співвідношення ціни та якості.

Відеокарта RX 5600 XT на базі архітектури AMD RDNA пропонує неймовірну продуктивність у низці ігор класу ААА та кіберспортивних дисциплінах порівняно з конкурентними рішеннями. Завдяки драйверу Radeon Software Adrenalin 2020 Edition і таким технологіям, як Radeon BoostRadeon Anti-Lag та Radeon Image Sharpening, RX 5600 XT дозволяє отримати приголомшливу якість зображення, високу продуктивність і захопливий ігровий процес.

Відеокарти AMD Radeon™ RX 5600 XT вже у продажу за рекомендованою ціною $279 від таких партнерів AMD, як ASRock, ASUS, Gigabyte, MSI, PowerColor, SAPPHIRE і XFX. При покупці відеокарти геймери отримають безкоштовний тримісячний доступ до понад 100 ігор у рамках пропозиції Xbox Game Pass для ПК.

Дізнатися більше про розширену серію Radeon RX 5600, що включає відеокарту Radeon RX 5600, попередньо встановлену в готових комп’ютерах, і RX 5600M для ігрових ноутбуків, можна тут.

Це цікаво:   AMD анонсує мобільні процесори серії Ryzen PRO 7040 для бізнесу

Новини IT » Hardware » Новини компанії AMD: “Вже в продажу: відеокарта AMD Radeon 5600 XT забезпечує найкращий ігровий процес у роздільній здатності 1080р”.

Опубліковано


Останні новини IT: