Смарт-клавіатура Prestigio Click&Touch 2 завоювала нагороду Red Dot Award: Product Design 2021

Смарт-клавіатура Prestigio Click&Touch 2 завоювала нагороду Red Dot Award: Product Design 2021

Новинка від Prestigio – смарт-клавіатура другого покоління Click&Touch 2 – отримала нагороду премії Red Dot Award: Product Design в номінації «Комп’ютерні та інформаційні технології»

Prestigio продовжує створювати продукти, гідні міжнародного визнання. Новий мультимедійний пристрій Prestigio Click&Touch 2, розроблений на базі технології TouchOnKeysTM компанії Clevetura, завоювало нагороду престижної премії Red Dot Award.

Prestigio Click&Touch 2 поєднує в собі клавіатуру з фізичними кнопками та сенсорними слайдерами, тачпад і комп’ютерну мишу, а також може підключатися до будь-яких пристроїв: планшету, смартфону, ПК, смарт-ТВ, ігрової консолі й інтерактивної панелі. Це друге покоління мультимедійної клавіатури; представник першого покоління також був відзначений нагородами Red Dot Design Awards 2020 року, причому відразу в 4 номінаціях.

«За рік ми поповнили сімейство продуктів на базі технології TouchOnKeysTM новим пристроєм – ще більш тонким, автономним, функціональним. Дану технологію ми бачимо дуже перспективною та плануємо її впровадження в інші продуктові групи. Зокрема, зараз ми активно працюємо над створенням ноутбука на базі TouchOnKeysTM, а також серії клавіатур», – зазначає CEO АСБІС Сергій Костевич.

Технологія TouchOnKeysTM дозволяє доповнити традиційну клавіатуру функціями тачпада. Зараз управління жестами, яке раніше велося на сенсорній панелі, можна здійснювати відразу на поверхні клавіатури: скролити, переміщати курсор, набирати текст, – причому система сама розпізнає дії користувача та автоматично перемикається між режимом клавіатури й тачпада.

«Технологія TouchOnKeysTM не стоїть на місці, і ми продовжуємо її вдосконалювати, – розповідає співзасновник Clevetura LLC Михайло Крупенков. – На даний час ми працюємо над підсвічуванням, підвищеною чутливістю сенсорної функції та іншими корисними поліпшеннями».

Щорічно в премії Red Dot Award: Product Design беруть участь тисячі заявок від дизайнерів та брендів з усього світу. Міжнародне журі оцінює дизайн представлених продуктів у поєднанні з функціональністю, зручністю використання, ергономікою. Важливими є такі параметри як інтуїтивно зрозуміле управління, поєднання матеріалів, інноваційний підхід, тактильні якості. За усіма цими критеріями Prestigio Click&Touch 2 виявився кращим продуктом в номінації «Комп’ютерні та інформаційні технології».

Це цікаво:   Нове дослідження показує, чому безпека є необхідною для цифрової трансформації FSI-бізнесів

В Prestigio Click&Touch 2 враховано відгуки та побажання від користувачів клавіатури першого покоління. У результаті маємо концептуально новий продукт, орієнтований на продуктивну роботу з ПК, планшетами, моноблоками. Так, в Click&Touch 2 додано фізичні кнопки, завдяки яким стало зручніше виділяти й перетягувати текст і об’єкти без використання миші. Також продукт відрізняється більш потужною батареєю для безперервної роботи протягом цілого дня. Став більш точним сенсорний відгук, а в оновленому додатку з’явилося більше налаштувань, у тому числі регулювання положення тач-зони: зліва, справа або по всій площі. Також Prestigio планує розширення мовних розкладок і колірних опцій для Click&Touch 2. Новинка вийшла на ринок в квітні 2021 року.

Премія Red Dot Design Award


Новини IT » Hardware » Смарт-клавіатура Prestigio Click&Touch 2 завоювала нагороду Red Dot Award: Product Design 2021

Опубліковано


Останні новини IT: