AMD оголошує про нову премію для цифрових художників і дизайнерів

AMD оголошує про нову премію для цифрових художників і дизайнерів

1 травня компанія AMD оголосила про нову премію AMD Design Award 2021 для цифрових художників.

Компанія AMD, за якою стоять провідні на ринку технології і процесори Threadripper™ PRO та Threadripper™, пропонує учасникам конкурсу створити творчі роботи в 2D або 3D на теми:

  • дизайн середовища;
  • дизайн ключового кадру (keyframe);
  • дизайн персонажа.

У конкурсній роботі необхідно продемонструвати найкращі художні та технічні навички дизайнера, розповісти захопливу історію і зуміти викликати сильний емоційний відгук.

Роботи оцінюватимуться за такими критеріями: композиція, колір, ідея, сюжет, техніка та увага до деталей. Члени журі, до складу якого входять як відомі автори, так і члени команди AMD, оберуть шістьох (6) призерів. Окрім того, ще один переможець серед усіх категорій буде обраний шляхом громадського голосування, причому проголосувати може кожен охочий. Зазначимо, що серед суддів шановного журі такі концепт-художники, як Томас Чемберлен (Велика Британія), Томас Істепанян (Франція) та Андрій Сурнов (Росія).

Серед призів, що розігруються:

  • Три (3) процесори AMD Ryzen™ Threadripper™ PRO 3975 WX і (3) ваучери еквівалентом 2000 євро кожен, дійсні для обраного системного інтегратора.
  • Три (3) процесори AMD Ryzen™ Threadripper™ 3970X і (3) ваучери еквівалентом 2000 євро кожен, дійсні для обраного системного інтегратора.
  • Один (1) процесор AMD Ryzen™ 5800X.

Заявки приймаються з 1 травня до 15 липня 2021 року. Суддівство проходитиме з 16 липня до 5 серпня. Імена переможців будуть оголошені 6 серпня й опубліковані на сайті amdaward.com.

Премія AMD Design Award — це надання можливості професіоналам у галузі комп’ютерної графіки змінити свій погляд на робочі станції рівня високопродуктивних обчислень. Процесори Threadripper™ знаходять застосування в найрізноманітніших сферах: від створення візуальних ефектів у кіно і розробки відеоігор ААА-класу до астрофізики та досліджень походження Всесвіту. Місія AMD у заснуванні премії полягає в тому, щоб прискорити розвиток дизайнерської спільноти і надати цифровим художникам обчислювальні потужності нового покоління, які б стимулювали їх до вільного самовираження і створення високоякісного та інноваційного контенту.

Це цікаво:   AMD анонсує мобільні процесори серії Ryzen PRO 7040 для бізнесу

Ознайомитися з офіційними правилами конкурсу можна за посиланням. А також слідкуйте за перебігом конкурсу в Instagram і Twitter за хештегом #amdaward2021. Участь у премії абсолютно безкоштовна.

Додаткові зображення банерів категорій конкурсу можна знайти за посиланням. 


Новини IT » Hardware » AMD оголошує про нову премію для цифрових художників і дизайнерів

Опубліковано


Останні новини IT: