Процесори AMD EPYC™ у новому поколінні систем зберігання Hewlett Packard Enterprise

Процесори AMD EPYC™ у новому поколінні систем зберігання Hewlett Packard Enterprise

У новому HPE Alletra 6000 застосовується висока продуктивність процесорів AMD EPYC™ та можливості PCIe® 4 для забезпечення швидкої і стабільної роботи за максимальної ефективності обробки даних —

Компанія AMD оголосила, що процесори AMD EPYC™ застосовуються в новому Hewlett Packard Enterprise (HPE) Alletra 6000 — хмарному рішенні для зберігання даних інфраструктури, яке за допомогою хмарних технологій забезпечує роботу критично важливих бізнес-додатків.

Новий HPE Alletra 6000 використовує переваги процесорів серії AMD EPYC 7002, які мають можливість масштабування від 8 до 64 високопродуктивних ядер та підтримку збільшеної пропускної здатності покоління PCIe® 4, що забезпечує у 3 рази більш ефективну продуктивність порівняно з попередніми поколіннями флеш-масивів HPE Nimble Storage All Flash. HPE Alletra 6000 являє собою сміливе зрушення парадигми для інфраструктури даних, оскільки він дозволяє ІТ-фахівцям перейти від володіння та обслуговування інфраструктури даних до простого доступу та використання її на вимогу або в якості послуги.

«Процесори AMD EPYC надають HPE Alletra 6000 надефективну архітектуру, яка забезпечує швидку, стабільну продуктивність та найкращу в галузі ефективність обробки даних, — сказав Омер Асад, віцепрезидент і генеральний менеджер підрозділу Primary Storage, HCI & Data Management Services у HPE. — Ми змогли застосувати велику кількість ядер з підтримкою PCIe® 4 процесорами AMD EPYC, щоб створити високопродуктивну систему, здатну забезпечити найвищу ефективність для критично важливих робочих навантажень із суворими угодами про рівень обслуговування щодо доступності та продуктивності».

З новим HPE Alletra 6000 процесори AMD EPYC допомагають HPE забезпечити продуктивність наступного покоління систем зберігання та надають клієнтам доступ до нового технологічного рішення, яке:

  • забезпечує широкий діапазон числа ядер від 8 до 64 с EPYC 7252, EPYC 7302, EPYC 7502 або EPYC 7742;
  • подвоює обсяг обробки сховища на сокет порівняно з попередніми поколіннями;
  • підтримує до 54 вузлів SAP Hana і до 216 вузлів SAP Hana із застосуванням HPE Alletra 6090, що забезпечується високопродуктивними функціями обчислень та можливостей підключення процесорів AMD EPYC 7002;
  • створює цілісну систему HPE GreenLake на базі процесорів AMD EPYC, яка реалізує бачення концепції Unified DataOps із хмарною консоллю Data Services Cloud Console та хмарними службами обробки даних.
Це цікаво:   AMD анонсує мобільні процесори серії Ryzen PRO 7040 для бізнесу

«Ми раді подальшому зміцненню наших відносин із HPE, оскільки вони вступають в нову еру корпоративних рішень для зберігання даних, — сказав Раджниш Гаур, корпоративний віцепрезидент і генеральний менеджер підрозділу вбудованих бізнес-рішень в AMD. — Процесори AMD EPYC забезпечують у два рази більше ядер на сокет порівняно з рішеннями зберігання HPE попереднього покоління та неперевершену пропускну здатність зі 128 лініями PCIe® 4, що дозволяє замовникам систем зберігання HPE вийти на новий рівень щільності ядер і продуктивності системи зберігання».

Екосистема процесорів AMD EPYC продовжує зростати

Процесори AMD EPYC продовжують підтримувати нові рішення та апаратне обладнання, дозволяючи замовникам відчути продуктивність і можливості процесорів AMD EPYC під час роботи в їхніх центрах обробки даних або гібридному хмарному середовищі.

Дізнатися більше про процесори AMD EPYC та рішення HPE ви можете на офіційному сайті AMD, а отримати додаткову інформацію про HPE Alletra 6000 ви можете на сайті або в блозі HPE.

Додаткові ресурси

  • Дізнайтеся більше про процесори AMD EPYC
  • Дізнайтеся більше про HPE Alletra
  • Слідкуйте за новинами AMD у Twitter

Новини IT » Hardware » Процесори AMD EPYC™ у новому поколінні систем зберігання Hewlett Packard Enterprise

Опубліковано


Останні новини IT: