Компанія Google обирає процесори AMD EPYC™ 3-го покоління для запуску першого зразка віртуальної машини Tau

Компанія Google обирає процесори AMD EPYC™ 3-го покоління для запуску першого зразка віртуальної машини Tau

Процесори AMD EPYC забезпечують клієнтам Google Cloud найкращу в галузі продуктивність і співвідношення ціни та якості для можливості масштабування робочих процесів.

 AMD і Google Cloud анонсували T2D, перший інстанс лінійки віртуальних машин Tau на базі процесорів AMD EPYC™ 3-го покоління. Згідно із заявами представників Google Cloud, T2D пропонує на 56% вищу абсолютну продуктивність і більш ніж на 40% вищу продуктивність з погляду ціни для можливості масштабування робочих навантажень.

21744759_AMD EPYC (Milan) 1P Server.png

Лінійка віртуальних машин Tau пропонує клієнтам найкраще поєднання продуктивності, ціни і простоти інтеграції. Інстанси T2D, що використовують провідну продуктивність процесорів AMD EPYC 3-го покоління, чудово справляються з будь-якими робочими навантаженнями, включаючи вебсервери, контейнерні мікросервіси, обробку даних, роботу з великомасштабними додатками Java® і багатьма іншими.

«У Google Cloud потреби наших клієнтів в обчислювальних операціях постійно зростають, — сказав Томас Куріан, генеральний директор Google Cloud. — Завдяки нашій співпраці з AMD клієнти Google Cloud тепер можуть використовувати приголомшливу продуктивність для масштабованих додатків з відмінним співвідношенням ціни та якості, і все це без шкоди сумісності з x86».

«Розробка процесорів AMD EPYC 3-го покоління — наша відповідь на зростаючий попит з боку хмарних і корпоративних клієнтів на високопродуктивні, економічні рішення з оптимальною сукупною вартістю володіння, — сказала президентка і генеральна директорка AMD докторка Ліза Су. — Ми тісно співпрацюємо з Google Cloud і пишаємося тим, що вони обрали AMD для ексклюзивної підтримки рішення Tau VM T2D, яке надає клієнтам нові можливості для реалізації найвимогливіших масштабованих робочих навантажень». 

21744759_AMD EPYC (Milan) 2P Server_2.png

Провідні у галузі процесори AMD EPYC 3-го покоління забезпечують клієнтам Google Cloud безперешкодну інтеграцію робочих процесів у наявні екосистеми x86, дозволяючи додаткам і фреймворкам працювати на базі T2D. Нові віртуальні машини пропонуються у восьми різних встановлених конфігураціях, маючи до 60 віртуальних ЦП на пристрій і до 4 ГБ пам’яті на ЦП, що робить цю технологію ідеальною з погляду можливостей масштабування робочих навантажень.

Це цікаво:   Найкращі навушники для покупки у 2023 році

Процесори AMD EPYC працюють з численними віртуальними машинами в Google Cloud, які підтримують оптимізовані для обчислень, універсальні, високопродуктивні і конфіденційні обчислювальні операції. Ці машини використовуються відомими хмарними компаніями у різних галузях, надаючи високопродуктивні хмарні рішення для реалізації своїх робочих завдань.

Віртуальні машини T2D будуть доступні у третьому кварталі, і за цим посиланням клієнти зможуть залишити заявку на попереднє ознайомлення з продуктом. 

Додаткові ресурси:

  • Дізнайтеся більше про процесори AMD EPYC
  • Ознайомитися з демоверсією, відеороликами та іншими матеріалами про процесори AMD EPYC серії 7003 ви можете тут
  • Отримайте більш детальну інформацію про продукти Google T2D і віртуальні машини Tau
  • Стежте за новинами AMD у Twitter

Новини IT » Hardware » Компанія Google обирає процесори AMD EPYC™ 3-го покоління для запуску першого зразка віртуальної машини Tau

Опубліковано


Останні новини IT: