Українська прем’єра на платформі Intel® NUC: Everest Smart 7000 – суперпотужний і компактний пк

Українська прем’єра на платформі Intel® NUC: Everest Smart 7000 – суперпотужний і компактний пк

В Україні презентували високопродуктивний ПК Everest Smart 7000 в ультракомпактному форм-факторі, який стане універсальним рішенням для роботи та цифрових розваг.

Для збірки цієї моделі ПК використали Intel® NUC Extreme kit із розширеними можливостями комплектування та продуманішою системою охолодження, яку ASBIS-Україна поставила на замовлення GigaFactoryPC.

Завдяки особливостям конструкції в модулі Intel® установлені два осьових вентилятори, які забезпечують потужний потік повітря. Таке рішення дає змогу комп’ютеру обробляти безмежні обсяги інформації та максимально швидко завантажувати програми, не нагріваючись. 

Основою Everest Smart 7000 є обчислювальний елемент Intel® NUC 9 Extreme Compute Element – NUC9i7QNB. Призначений для високопродуктивних збірок, модуль у комплексі з повноформатною відеокартою nVidia GeForce RTX 3060 TI легко впорається з будь-якими завданнями. 

Завдяки компактності платформи Intel® NUC у корпус комп’ютера вдалося інтегрувати потужний графічний прискорювач ASUS TUF 3060Tі з трьома кулерами. Окрім того, ПК оснащений новим процесором Intel® Core i7, який забезпечує істотне збільшення продуктивності. Водночас ця модель ПК характерна скромними запитами до живлення і мало нагрівається, що критично важливо для маленького корпусу.

Найкращі сучасні ігри, фільми, музика, інтернет, відеочати, віддалена робота – будь-яке завдання йому до снаги. Everest Smart 7000 забезпечує швидке завантаження програм, оброблення великої кількості інформації без затримок, безпроблемне встановлення професійних застосунків, надійний захист даних завдяки якісному комплектуванню від провідних світових виробників. 

Основні переваги комп’ютера Everest Smart:

  • висока продуктивність;
  • збалансована конфігурація;
  • тиха робота;
  • актуальні порти введення/виведення;
  • лаконічний і компактний дизайн.

Беззаперечною перевагою модульного комп’ютера є наявність вбудованого Intel® Wi-Fi 6, Bluetooth v5.1 і двох портів Thunderbolt. Завдяки цьому в Everest Smart 7000, як і в високопродуктивному mid-tower ПК є можливість під’єднати будь-яку периферію (монітори, usb-пристрої, аудіо), використовуючи безліч інтерфейсів.

Це цікаво:   AMD дарує гру Starfield при купівлі відеокарт Radeon і процесорів Ryzen

Everest Smart 7000 – це винятковий продукт, у якому застосовано платформу Intel® NUC Extreme kit, оснащену потужним процесором. Попри свою мобільність, ця платформа здатна обробляти великі обсяги інформації та бездоганно впорається навіть з найвимогливішими сучасними іграми.  


Новини IT » Hardware » Українська прем’єра на платформі Intel® NUC: Everest Smart 7000 – суперпотужний і компактний пк

Опубліковано


Останні новини IT: