Лінійка ігрових продуктів AOC отримала назву AGON by AOC

Лінійка ігрових продуктів AOC отримала назву AGON by AOC

Компанія AOC, бренд номер один в світі ігрових моніторів і виробник ІТ-аксесуарів, оголошує про запуск нового парасолькового бренду AGON by AOC. Бренд об’єднає існуючі лінійки ігрових моніторів і аксесуарів AOC, а також поповниться новими моделями як для тих, хто грає періодично, так і для завзятих геймерів і кіберспортсменів.

«Ігрова індустрія і, зокрема, сектор кіберспорту, відносяться до найбільш швидкозростаючих технологічних ринків, і, безумовно, до найбільш захоплюючих. Ми пишаємося тим, що поділяємо свою нову концепцію і бачення бренду з цією унікальною спільнотою. Бренд AGON by AOC, без сумніву, підніме планку для ігрових екосистем, і підвищить рівень залучення в ігри геймерів по всьому світу», — зазначає Штефан Зоммер (Stefan Sommer), керівник глобального маркетингу компанії AOC.

З продуктами AGON by AOC геймери зможуть максимально зануритися в гру, незалежно від рівня навичок або улюбленого жанру. Присвятивши себе роботі для геймерів по всьому світу, AGON by AOC прагне створити кращу ігрову екосистему — від мишей до моніторів для багатокористувацьких рольових онлайн-ігор, гоночних ігор, симуляторів або шутерів від першої особи — для цікавих шукачів пригод, досвідчених героїв і професійних легенд.

Початок захоплюючої історії

AGON by AOC — це цілий всесвіт, унікальний для галузі. Легенда свідчить, що в похмурій реальності, яка мало чим відрізняється від нашої, ліга AGON зібрала кращих воїнів, що володіють особливими навичками для боротьби зі злими силами. Тільки разом вони достатньо сильні, щоби перемогти ворога — подібно до того, як спільнота відіграє ключову роль для геймінгу і, зокрема, для кіберспорту. Завдяки зачаровуючій графіці та детальному опрацюванню персонажів, AGON by AOC перетворюється з виробника ігрового устаткування у творця цілого ігрового всесвіту, який представлений зростаючою ігровою екосистемою.

Це цікаво:   AMD анонсує нові процесори Ryzen Z1 для портативних ігрових консолей

Ми раді відсвяткувати початок нової ери разом з вами і залишаємося у вашому розпорядженні для відповідей на питання. Більше новин шукайте 27 липня на офіційному сайті AGON by AOC, а також в соціальних мережах Facebook, Twitter або Instagram.


Новини IT » Hardware » Лінійка ігрових продуктів AOC отримала назву AGON by AOC

Опубліковано


Останні новини IT: