AMD випускає процесори Siena сімейства AMD EPYC четвертого покоління

AMD випускає процесори Siena сімейства AMD EPYC четвертого покоління

Сьогодні компанія AMD оголосила про випуск процесорів AMD EPYC 8004 серії під кодовою назвою Siena, що завершують продуктову лінійку сімейства EPYC четвертого покоління. Нові процесори поєднують ядро Zen 4c у спеціально розробленому центральному процесорі, який дозволяє провайдерам рішень створювати енергоефективні і диференційовані платформи для роботи з додатками у різних сферах — від інтелектуальної периферії, зокрема для роздрібної торгівлі, виробництва і телекомунікації, до центрів обробки даних для хмарних сервісів, зберігання даних тощо.

Ключові меседжі: 

Анонс процесорів AMD EPYC 8004 серії, створених для забезпечення потужності для обчислень у сферах від інтелектуальної периферії до традиційних центрів обробки даних.

Відмінна енергоефективність для інтелектуальної периферії. Застосовуючи ефективне ядро Zen 4c і новий сокет SP6, процесор серії EPYC 8004 може забезпечувати вдвічі вищу продуктивність системи на ват порівняно з передовою мережевою моделлю конкурентів.

Збалансована продуктивність. Для галузі, яка потребує максимальної продуктивності на ват у середовищах з обмеженим простором та інфраструктурою, процесори серії AMD EPYC 8004 забезпечують необхідні на периферії збалансовану продуктивність і чудову енергоефективність. Наприклад, у робочих завданнях із відеокодуванням EPYC 8324P забезпечує до 1,16 разів більшу продуктивність на ядро проти мережевого продукту конкурентів, до того ж в умовах нижчого енергоспоживання.

Оптимізація записів для інтелектуальних периферійних розгортань. Інтелектуальні периферійні розгортання орієнтовані на менші вузли серверів, а не на повні стійки, що притаманно для дата-центрів, і можуть допомогти клієнтам заощадити тисячі доларів на витратах на електроенергію завдяки більшій щільності ядер та вищій пропускній спроможності.

Декілька виробників і наших партнерів представили низку унікальних систем і рішень, що повною мірою використовують можливості процесорів серії AMD EPYC 8004.

Dell Technologies випустила сервер Dell PowerEdge C6615, який демонструє високу продуктивність за низької сукупної вартості володіння (TCO) для масштабування робочих навантажень.

Це цікаво:   Schneider Electric співпрацює з NVIDIA у проєктуванні Штучного інтелекту для Центрів обробки даних

Lenovo анонсувала Lenovo ThinkEdge SE455 V3, новітній флагманський сервер, оптимізований для периферійних пристроїв. Це найбільш енергоефективний сервер, доступний для запуску додатків штучного інтелекту нового покоління на периферії.

Supermicro представила нові периферійні платформи з використанням процесорів AMD EPYC серії 8004, оптимізованих для забезпечення високої продуктивності й енергоефективності для периферійних і телекомунікаційних дата-центрів.

Дізнайтесь більше про процесори AMD EPYC 8004 серії на сайті AMD.com. 


Новини IT » Hardware » AMD випускає процесори Siena сімейства AMD EPYC четвертого покоління

Опубліковано


Останні новини IT: