Audio-Technica ATH-M50xBT: ці навушники за $200 рекомендовані аудіоекспертами, і я розумію чому

Audio-Technica ATH-M50xBT: ці навушники за $200 рекомендовані аудіоекспертами, і я розумію чому

Існує популярний вислів, і не лише серед програмістів, який гласить: “Якщо це не поламане, не ремонтуйте це.” Основна ідея полягає в тому, чому змінювати щось, що вже прекрасно працює? Цей вираз, безперечно, є девізом відомих навушників M-Series від компанії Audio-Technica, останнім у лінійці з яких є бездротові навушники ATH-M50xBT2.

Я впевнений, що ви погодитеся, що назва продукту трохи довга, тому, для зручності, я називатиму їх навушниками M50x2.

Якщо ви не знайомі з Audio-Technica, то продукція цієї компанії вже десятиліття використовується професіоналами. Навушники від Audio-Technica можна побачити на вушах подкастерів, професійних музикантів, а також іноді у звичайних слухачів.

Нові навушники M50x2 від Audio-Technica обіцяють покращену тривалість роботи від батареї, Bluetooth-підключення та внутрішні аудіокомпоненти, які мають забезпечити ще кращий звук. Я їх випробував, щоб перевірити, чи виправдовуються ці обіцянки.

Не буду відкладати головне: навушники M50x2 звучать чудово. У них є чистий, добре збалансований звук, який не перевантажений басами, середніми частотами або високими. І в додатку Audio-Technica Connect ви можете налаштувати власні параметри еквалайзера та експериментувати зі звуком навушників.

Схоже на інші навушники професійного рівня, ви можете керувати M50x2 за допомогою герц, і додаток Audio-Technica Connect має вражаючий діапазон рівнів, з якими ви можете грати.

Під час прослуховування пісні “Neon” від Джона Мейера я чітко чув Майєрові гармонії, і один з його найвідоміших гітарних рифів прекрасно виражався завдяки 45-міліметровим динамічним динамікам M50x2.

Крім того, з цими навушниками ви можете використовувати кілька кодеків, що підкреслює їхню призначеність для вишуканих слухачів. Ваші опції включають AAC, SBC, LDAC та режим з низькою затримкою для відео та ігор. І якщо ви бажаєте найвищої якості аудіо, ці навушники обладнані роз’ємом для навушників 3,5 мм для прослуховування вищої якості або для продовження прослуховування, коли акумулятор розряджається.

Це цікаво:   Огляд Google Pixel 8

У навушниках M50x2 відсутня активна система шумозниження (ANC), функція, яка може суттєво зменшити час роботи від акумулятора. З цього приводу Audio-Technica стверджує, що ви отримаєте приблизно 50 годин відтворення. Я отримав близько 10 годин додаткового часу, і це мене вельми радувало.

Зрештою, відсутність ANC не обов’язково означає, що ви почуєте кожний звук і шум навколишнього середовища. Навушники M50x2 мають 45-міліметровий динамік, який розташований у вінілових накладках на вухах і створює щільне герметичне прилягання до ваших вух, що компенсує відсутність ANC.

Але після кількох годин носіння така щільна посадка може стати незручною, тому вам потрібно буде робити перерви перед тим, як акумулятор розрядиться.

З точки зору дизайну, мені подобається, як навушники M50x2 віддають перевагу традиційному ретро-дизайну і відхиляються від сучасного, футуристичного дизайну, який є типовим для сучасних навушників. Багато нових навушників ідуть по слідах ультрамодного дизайну Sony у своїх флагманських навушниках серії WH, обираючи приглушений, однаковий вигляд.

Але яскраві логотипи на ободі та чашках навушників M50x2 роблять вас помітними серед інших і підкреслюють вашу знайомість з музикою. Останнє зауваження: я сподівався на корпус з твердого матеріалу для зберігання, враховуючи ціну навушників у $200. Замість цього Audio-Technica постачає шкіряний покрив з поліуретану для зберігання навушників, що не є ідеальним, але краще, ніж нічого.

За $200 ви отримуєте пару навушників зі звуковою якістю, яка співпорівнюється з іншими навушниками високого професійного рівня, такими як Sennheiser Momentum 4. Ви також пропустите сильне шумозниження, яке є в навушниках, наприклад, Bose QuietComfort 45 або AirPods Max. Але якщо шумозниження не є вашим головним пріоритетом, то за $200 це одні з найкращих варіантів.

Це цікаво:   Найкращі навушники для покупки у 2023 році

За винятком цього, Audio-Technica пропонує споживачам прості та приємні навушники з моделі M50x2. Вони не навантажені складним програмним забезпеченням та надмірними функціями, але вони забезпечують вам той же звук високої якості, завдяки якому вони завоювали популярність серед прихильників ще з 2007 року.

Ви можете придбати бездротові навушники ATH-M50xBT2 в чорному кольорі за $200 і в Deep Sea та Ice Blue за $220 на веб-сайті Audio-Technica. Крім того, купить наушники можна на Soundmag.ua.


Новини IT » Hardware » Audio-Technica ATH-M50xBT: ці навушники за $200 рекомендовані аудіоекспертами, і я розумію чому

Опубліковано


Останні новини IT: