Улюблена побутова техніка наживо: відкриття нового фірмового магазину Haier у ТРЦ Lavina Mall

Улюблена побутова техніка наживо: відкриття нового фірмового магазину Haier у ТРЦ Lavina Mall

Високоякісна преміальна техніка Haier, що була вперше презентована українському споживачеві у серпні 2020 року, стає дедалі ближчою та доступнішою кожній родині. У грудні 2020 відчинили двері дві перші брендові крамниці на території магазинів «Цитрус» за адресами: м. Київ, вул. Хрещатик, 52 та м. Одеса, пер. Віце-адмірала Жукова, 17/19. І ось наприкінці зими мережа поповнюється ще одним офіційним представництвом бренда у столиці.

4 лютого відкрилася нова фірмова точка роздрібного продажу побутової техніки Haier у ТРЦ Lavina Mall: вул. Берковецька, 6д. Відтепер мешканці та гості Святошинського району Києва зможуть переглянути всю актуальну модельну лінійку товарів наживо, отримати докладну консультацію від фахівців, переконатися у правильності власного вибору та одразу замовити вподобану техніку. Придбання у фірмовому магазині має певні преіеренції, адже кожен офлайн-покупець отримує сертифікат з додатковою гарантією на виріб.

Акція на честь відкриття нового фірмового магазину Haier! Лише з 4 до 8 лютого будуть діяти спецціни. Також із 4 до 14 лютого кожен покупець техніки Haier отримає в подарунок від 8 тисяч грн на дрібну побутову техніку Haier та 10% кешбеку. Великий асортимент, відповідальний вибір, подовжена гарантія та приємний сюрприз очікує на старих друзів та нових відвідувачів.

Haier – знаний світовий лідер у галузі споживчої електроніки, що носить цей статус вже понад 10 років. За даними Euromonitor International 2019 року бренд Haier – №1 у світі серед виробників великої побутової техніки. До основних переваг бренда зараховують неперевершений стиль, унікальний дизайн, великий вибір та доступність для широкого кола споживачів. Слоган Haier: «Техніка, натхненна життям».

Продукція Haier продається у понад 160 країнах світу. На сьогодні виробник представляє понад 96 модельних рядів та 15000 моделей різноманітної техніки для дому: від LCD-телевізорів, мобільних пристроїв та ноутбуків до пральних та посудомийних машин, холодильників, кондиціонерів та водонагрівачів. 

Це цікаво:   Гра Corsairs Legacy вже доступна в Steam в Early Access

Новини IT » Інше » Улюблена побутова техніка наживо: відкриття нового фірмового магазину Haier у ТРЦ Lavina Mall

Опубліковано


Останні новини IT: