Huawei AppGallery — співпраця з глобальними розробниками для зміцнення екосистеми і вдосконалення користувацького досвіду

Huawei AppGallery — співпраця з глобальними розробниками для зміцнення екосистеми і вдосконалення користувацького досвіду

Компанія Huawei оголосила про важливі оновлення в магазині додатків Huawei AppGallery на Huawei Developer Conference 2020 (Together) — конференції Huawei для розробників 2020 року. У вступній промові Ван Янмінь (Wang Yanmin), президент з глобального партнерства і розвитку екосистеми підрозділу Huawei Consumer Business Group, розказав про досягнення платформи AppGallery за перші 3 квартали 2020 року і про комплексну підтримку, яку Huawei надає своїм глобальним партнерам.

C:\Users\h00494870\AppData\Roaming\eSpace_Desktop\UserData\h00494870\imagefiles\4C956910-BB94-4558-847C-290EC07B2178.JPG

AppGallery та екосистема HMS у 2020 році

Наразі магазином додатків Huawei AppGallery щомісяця користуються 490 млн активних користувачів у понад 170 країнах та регіонах. У першому півріччі 2020 року кількість завантажень у Huawei AppGallery досягла 261 млрд, що демонструє зростання популярності цієї платформи поміж користувачів.

Наразі 1,8 млн розробників у всьому світі долучилися до екосистеми Huawei Mobile Services. Глобально понад 96 000 додатків інтегровано в HMS Core, що забезпечує клієнтам кращий користувацький досвід.

Локальні додатки

Стратегія AppGallery «Global + Local strategy» («Глобальна + локальна стратегія») — інноваційний підхід до завантаження додатків до платформи. Ця стратегія надає користувачам розширені можливості і поліпшений користувацький досвід, акцентуючи увагу на популярних локальних додатках.

Деякі популярні додатки та сервіси завжди будуть у пріоритеті користувачів у всьому світі. Завдяки підтримці впливових глобальних партнерів екосистема Huawei продовжує зростати. Такі партнери, як Bolt, Deezer, Foodpanda, TomTom Go Navigation, LINE, Qwant і Telegram, долучилися до Huawei AppGallery, щоб забезпечити ще комфортніший користувацький досвід.

Розробники — основа інновацій Huawei

Партнери долучаються до Huawei AppGallery, щоб використовувати інноваційні технології компанії та можливості HMS Core. Повністю відкрита платформа HMS Core від Huawei дозволяє прискорити інновації у сфері розробки додатків та покращити користувацький досвід. Це відкриває ще більше бізнес-можливостей для розробників.

Це цікаво:    «Хуавей Україна» підтримує українських студентів у межах MWC та European Talent Summit 2024

AppGallery забезпечує повний спектр послуг для розробників у всьому світі і допомагає їм відкрити нові можливості, такі як кросрегіональні операції та вихід на глобальний ринок. Наразі низка партнерів з різних регіонів уже скористалися перевагами AppGallery.

TomTom, один з провідних брендів навігаційних послуг, додав до AppGallery обидва власні сервіси — популярний додаток TomTom Go Navigation і TomTom AmiGO. Завдяки спільним маркетинговим зусиллям компаній відсоток завантажень додатка TomTom AmiGO зріс у 22 рази. За 13 тижнів кількість завантажень Bolt, додатка для пошуку транспорту, зросла у 136 разів в Європі та Африці.

Huawei також надає розробникам доступ до вивчення бізнес-можливостей у Китаї та на інших глобальних ринках. Компанія пропонує відповідні консультації, послуги щодо локалізації та інтеграції, проведення кампаній та маркетингові послуги. 

Представник Emirates, новий партнер Huawei, зазначив: «Ми дуже раді співпраці з Huawei для забезпечення найкращого користувацького досвіду нашим клієнтам. Інноваційні інструменти у AppGallery допоможуть нам надавати ще якісніші послуги для ще більшої кількості користувачів, особливо у Китаї, що є важливим ринком для нас. Наступна стадія співпраці скоро розпочнеться. Ми націлені надавати нашим пасажирам ще більше переваг на кожному етапі їхніх подорожей — від планування поїздки до прибуття у пункт призначення».

З минулого року Huawei допомогла понад 700 партнерам вийти на ринок Китаю.

Huawei зобов’язується посилити співпрацю з розробниками і партнерами

Компанія будує 3 глобальні спільні лабораторії для розвитку екосистеми в Росії, Польщі та Німеччині. Це допоможе відкрити більше можливостей для глобальних розробників щодо реалізації, тестування і сертифікації їхніх сервісів. П’ять глобальних сервісних центрів для розробників будуть створені у Румунії, Малайзії, Єгипті, Мексиці та Росії. Це допоможе розробникам швидше розвивати свої проєкти й впроваджувати інновації, використовуючи можливості локальних сервісів і платформ.

Це цікаво:   Компанія Huawei стала вибором клієнтів у 2023 році за версією Gartner Peer Insights™ за свою основну систему зберігання даних OceanStor Dorado All-Flash

Щоб отримати докладну інформацію про конференцію Huawei для розробників, будь ласка, відвідайте сайт або Huawei Developer Forum.


Новини IT » Прес-релізи » Huawei AppGallery — співпраця з глобальними розробниками для зміцнення екосистеми і вдосконалення користувацького досвіду

Опубліковано


Останні новини IT: