Huawei AppGallery стала першою платформою, де можна скачати нову мобільну гру Dystopia: Contest of Heroes

Huawei AppGallery стала першою платформою, де можна скачати нову мобільну гру Dystopia: Contest of Heroes

Компанія Huawei ексклюзивно представила новий шутер-антиутопію Dystopia: Contest of Heroes на фірмовій платформі AppGallery. Гру у стилі кіберпанк створила латвійська незалежна студія Beetroot Lab.

Dystopia: Contest of Heroes ― це безкоштовний шутер-стратегія для великої кількості гравців з високоякісною та яскравою графікою і великим вибором зброї, 3D-персонажів і налаштувань.

Дія гри відбувається в постапокаліптичному Нью-Йорку у 2065 році. Завдання гравців ― збудувати імперію, захоплюючи райони міста та збираючи спорядження, а також атакуючи інших гравців і створюючи соціальні альянси.

Відмінна риса Dystopia: Contest of Heroes полягає у наявності серії турнірів, де одночасно можуть змагатися гравці з усього світу. Кульмінацією є головний щорічний турнір, який проводить бренд-персонаж гри Конор МакГрегор* ― ірландський професійний боксер та боєць змішаних єдиноборств, колишній чемпіон UFC.

Завдяки партнерству між Huawei і Beetroot Lab гра стала доступною користувачам платформи AppGallery в усьому світі. Всі нові гаджети Huawei автоматично пропонуватимуть встановити її після активації пристрою. На інших платформах Dystopia: Contest of Heroes з’явиться дещо пізніше.

Завантажити стратегію Dystopia: Contest of Heroes можна в AppGallery або за посиланням.

Нагадаємо, що наразі у Huawei AppGallery доступні вже 430 українських додатків. Зокрема, це топові локальні додатки — Дія, Нова Пошта, Monobank, Portmone, Megogo, Приват 24, Rozetka, EasyWay та інші.

*За умовами багаторічної угоди між Конором МакГрегором, Beetroot Lab та Paradigm Sports Management.

Це цікаво:   Vodafone спростив доступ до мережі NB-IoT у Києві

Новини IT » Прес-релізи » Huawei AppGallery стала першою платформою, де можна скачати нову мобільну гру Dystopia: Contest of Heroes

Опубліковано


Останні новини IT: