Huawei та AppGallery представили акційну пропозицію для підтримки електронної роздрібної торгівлі

Huawei та AppGallery представили акційну пропозицію для підтримки електронної роздрібної торгівлі

Huawei, провідна світова технологічна компанія, запускає нову акцію на своїй платформі мобільних додатків AppGallery, спрямовану на ринок e-commerce та розробників додатків. Ця акція покликана допомогти брендам та компаніям, які наразі переживають непрості часи.

C:\Users\r00435097\Desktop\CEE & Nordics HMS\CPs\Lockdown\Images\MASTER_Ecommerce lockdown campaign_topbanner_984x576_v1_prev.jpg

Серед переваг акції ― розміщення брендів e-commerce у колекціях та добірках у AppGallery, слайд-банери на головній сторінці та безкоштовна реклама у мережі Huawei Ads на суму до 2 500 євро. Зареєструвавшись до 31 грудня, компанії та постачальники контенту можуть привернути увагу 36 млн активних користувачів AppGallery у Європі.

Акція Huawei націлена на три бізнес-групи. Перша ― бренди електронної комерції та компанії, які наразі не представлені в AppGallery. Друга ― компанії, чиї додатки вже доступні в AppGallery, але які прагнуть перейти до Huawei Mobile Services (HMS), щоб скористатися додатковими перевагами платформи та збільшити свою аудиторію споживачів. Акція також поширюється на бізнеси, чиї додатки вже інтегровані з HMS.

«Ми сподіваємося, що завдяки цій акції ще більше компаній та розробників додатків у сфері електронної роздрібної торгівлі будуть представлені в AppGallery до кінця року, ― коментує Ван Хен (Wang Heng), віцепрезидент з питань глобального партнерства і розвитку екосистеми Huawei Consumer Business Group в Центральній та Східній Європі та Скандинавських країнах. ― Забезпечуючи додаткові можливості та рекламну підтримку, ми гарантуємо, що мобільні користувачі Huawei обов’язково звернуть увагу на ці додатки».

Що пропонується у рамках акції AppGallery:

  • розміщення у колекціях та добірках у AppGallery ― тематичні або сезонні колекції додатків;
  • слайд-банер з додатками на головній сторінці;
  • доступ до вкладки «Подарунки» в AppGallery, де компанії можуть робити спецпропозиції для користувачів;
  • доступ до push-повідомлень для інформування користувачів про основні новини;
  • локальна команда технічної підтримки для інтеграції додатків та підтримки бізнесу з метою оптимізації досвіду користування екосистемою Huawei;
  • 5 або 10 днів безкоштовної реклами в AppGallery вартістю до 250 євро на день1.
Це цікаво:   Vodafone запустив понад 5000 базових станцій під час війни

Досвідчена команда інженерів і технічної підтримки AppGallery надаватиме консультації щодо роботи з платформою та сервісами. Вона також допомагатиме інтегрувати додатки за допомогою технології «чип-пристрій-хмара» (chip-device-cloud), щоб прискорити процес адаптації.

Окрім того, розробники можуть оптимізувати кити (kits) від Huawei Mobile Services, щоб максимально спростити інтеграцію. Серед них ― Ads Kit, сервіс монетизації. Він використовує можливості Huawei з обробки даних для відображення цільового рекламного контенту для величезної аудиторії користувачів Huawei. Для різних додатків застосовуються різні формати реклами. Наразі розробники можуть інтегрувати банерну, нативну рекламу, рекламу для отримання бонусів і нагород у додатках, заставки та ролики. 

У рамках ініціативи Huawei розробила спеціальну пропозицію. Так, постачальники контенту зберігатимуть 90% прибутку від реклами. Це вигідна пропозиція порівняно з 70% на інших платформах. Окрім того, якщо додаток доступний в іншому магазині, постачальник контенту отримає 90% доходу за кліки на рекламу, що просувалася через мережу Huawei. 

Деякі бізнеси з Центральної, Східної та Північної Європи вже скористалися перевагами цієї ініціативи Huawei, інтегрувавши свої додатки з HMS. Серед них — глобальний сервіс доставки їжі Bolt Food, данський онлайн-сервіс hungry.dk, польська мережа універмагів Smyk, що спеціалізується на продажу іграшок та товарів для дітей. Перелік брендів, котрі беруть участь в акції, постійно поновлюється. Наразі це бренди зі Швеції, Фінляндії, Словенії та Австрії. До участі також запрошуються бренди та додатки з України. Детальну інформацію можна отримати за електронною поштою [email protected].

Інтеграція додатків з Huawei Mobile Services (HMS) протягом 3 днів

Huawei спростила процес інтеграції додатків з HMS до 5 кроків. Підтвердження реєстрації займає усього один день, подання заявки та надання послуг — 15 хвилин. Після цього необхідно зачекати близько трьох днів, що даються на розробку набору інструментів перед фінальним запуском додатка. Для повної інтеграції знадобиться приблизно два тижні залежно від внутрішньої логіки додатка.

Це цікаво:   Генеральний директор LG представляє бачення досвіду клієнтів для майбутньої мобільності на IAA MOBILITY 2023
C:\Users\r00435097\AppData\Roaming\eSpace_Desktop\UserData\r00435097\imagefiles\4B0EA901-80AE-4465-BA48-A8CDBF8235F0.png

(Джерело: внутрішні дані Huawei; зображено типовий процес інтеграції додатка з Huawei Mobile Services (HMS))

Рекламна пропозиція доступна для сектора електронної роздрібної торгівлі в регіоні Центральної та Східної Європи і Скандинавських країнах до кінця 2020 року. Компанії можуть оновити свої додатки, інтегрувавши їх з Huawei Mobile Services. Бренди, які хочуть додати свої сервіси та програми до Huawei AppGallery вперше, також можуть скористатися цією можливістю. 

Щоб долучитися до AppGallery прямо зараз, будь ласка, перейдіть за посиланням: https://id7.cloud.huawei.com/CAS/portal/userRegister/regbyemail.html.


Новини IT » Прес-релізи » Huawei та AppGallery представили акційну пропозицію для підтримки електронної роздрібної торгівлі

Опубліковано


Останні новини IT: