MMD представляє гібридні монітори з док-станцією USB – Philips 241B7QUBHEB та 272B7QUBHEB

MMD представляє гібридні монітори з док-станцією USB – Philips 241B7QUBHEB та 272B7QUBHEB

Компанія MMD, лідер у сфері інноваційних технологій та власник прав на торгову марку Philips Monitors, представляє два нових РК-монітори, оснащених док-станцією USB: 24-дюймовий Philips 241B7QUBHEB та 27-дюймовий Philips 272B7QUBHEB. Обидва пристрої розроблені з урахуванням потреб сучасних фахівців. Їх об’єднує безліч функцій, які заощаджують час і підвищують продуктивність, спрощують та полегшують роботу протягом дня. Гнучкість технології USB, яку забезпечує роз’єм USB Type-C, вражаюча якість зображення завдяки IPS-матриці, безпека спливаючої веб-камери і зручність підставки SmartErgoBase перетворюють ці монітори на кращий вибір для бізнес-користувачів.

Простота і продуктивність

Монітори Philips 241B7QUBHEB та Philips 272B7QUBHEB оснащені вбудованою док-станцією USB з технологією DisplayLink, яка забезпечує універсальну реплікацію портів. Завдяки цьому користувачі можуть швидко і безпечно підключати ноутбук до мережі, передавати файли, дивитися відео через єдиний USB-кабель. Всі периферійні пристрої, включаючи клавіатуру, мишу та Ethernet-кабель RJ-45, підключаються до док-станції монітора, що зменшує кількість необхідних проводів і підвищує продуктивність. У той же час роз’єм DisplayPort дозволить з’єднати за допомогою одного кабелю декілька дисплеїв з високою роздільною здатністю. Також технологія високошвидкісної передачі даних USB 3.2 допоможе швидко заряджати ноутбук від монітора, а дані будуть передаватися на шалених швидкостях.

Захоплююче зображення

Монітори Philips 241B7QUBHEB та Philips 272B7QUBHEB обов’язково припадуть до душі професіоналам, які потребують чіткості і чистоти зображення. Обидва оснащені IPS матрицею, яка, на відміну від TN-панелей, незмінно забезпечує насичені, живі кольори. Їх природність та яскравість ідеально підійдуть для роботи графічних дизайнерів, інженерів САПР, фотографів та відеомонтажерів. Технологія IPS також гарантує надзвичайно широкі кути огляду 178/178 градусів, а це означає, що на екран можна дивитися практично під будь-яким кутом, зокрема в режимі повороту на 90 градусів. Для ще більш вражаючих візуальних ефектів Philips 272B7QUBHEB оснащений дисплеєм з роздільною здатністю CrystalClear Quad HD, а також технологією Ultra Wide-Color, яка забезпечує ще більш насичені кольори.

Це цікаво:   LG представляє телевізори QNED 2024 з покращеною якістю зображення та широким вибором екранів

Захист користувачів та навколишнього середовища

Монітори Philips 241B7QUBHEB і Philips 272B7QUBHEB мають безліч функцій для захисту користувачів та навколишнього середовища. Інноваційну безпечну спливаючу веб-камеру Windows Hello™ з технологією розпізнавання обличчя можна приховати, коли вона не використовується, що усуває ризик стати жертвою зловмисників. Режим LowBlue Mode захищає очі, а фізичний комфорт забезпечує ергономічна підставка SmartErgoBase, яка дозволяє користувачам розміщувати монітор на необхідній висоті та під найзручнішим кутом. Нові монітори також захищають навколишнє середовище завдяки енергозберігаючому датчику PowerSensor, а також використанню в конструкції на 85% переробленого пластику, який не містить PVC/BFR, ртуті та свинцю. Пакувальний матеріал на 100% піддається переробці.

Монітори Philips 241B7QUBHEB та 272B7QUBHEB будуть доступні у продажу в кінці серпня за орієнтовною ціною 11 419 та 17 149 гривень відповідно.


Новини IT » Технології » MMD представляє гібридні монітори з док-станцією USB – Philips 241B7QUBHEB та 272B7QUBHEB

Опубліковано


Останні новини IT: