Оновлення лінійки Philips Momentum Designed for Xbox: оптимальні 120 Гц монітори для консольних ігор нового покоління тепер доступні з діагоналлю 32 і 27 дюймів

Оновлення лінійки Philips Momentum Designed for Xbox: оптимальні 120 Гц монітори для консольних ігор нового покоління тепер доступні з діагоналлю 32 і 27 дюймів

У минулому році ми стали свідками того, як ігрова сцена кардинально змінилася із впровадженням HDMI 2.1 — поліпшеного стандарту підключення, який підтримує більш високу роздільну здатність відео і частоту оновлення в порівнянні з попередниками. Новим рівнем для консольних ігор стали показники 4K@120 Гц. Декілька місяців тому любителі консольних ігор змогли познайомитися з першою моделлю в абсолютно новій лінійці моніторів Philips Momentum Designed for Xbox — 559M1RYV (діагональ 55 дюймів/139,7 см).

Лінійка моніторів для консолей Philips Momentum Designed for Xbox була створена спеціально для того, щоби геймери отримали вражаючий досвід в іграх нового покоління. Пристрої в цій серії оснащені новим роз’ємом HDMI 2.1, завдяки якому ігри запускаються з роздільною здатністю 4K і високою частотою оновлення 120 Гц, які забезпечують надчітке та плавне зображення. Сьогодні портфель моніторів Philips поповнився новими моделями 329M1RV (31,5 дюйма/80 см) та 279M1RV (27 дюймів/68,5 см).

Розкрийте свій потенціал повністю

Нова надсучасна лінійка відповідає стандартам новітніх консолей Xbox і бажанням геймерів, забезпечуючи неймовірно захоплюючий ігровий процес, який досягається в результаті синергії консолі і монітора. Тепер можна грати в роздільній здатності 4K з частотою оновлення 120 Гц, просто підключивши Xbox Series X за допомогою кабелю HDMI 2.1. Висока частота оновлення забезпечує перевагу перед противниками: рухи стають більш плавними і чіткими, що спрощує прицілювання. Поряд з низькою затримкою і швидким відгуком це сприяє більш реалістичному ігровому процесу, що є великою перевагою у відеоіграх, чутливих до різких рухів.

Зображення, що містить текст, у приміщенні, запалений, світлий

Автоматично згенерований опис
Монітор Philips Momentum 329M1RV, розроблений для використання з Xbox

Монітори Philips Momentum розроблені для досягнення максимально можливої, при роботі з Xbox, продуктивності з надчіткою роздільною здатністю 4K при мінімальній частоті оновлення 120 Гц, підтримці HDR, змінній частоті оновлення для плавної гри і з постійною низькою затримкою. Монітор Philips Momentum 329M1RV сертифікований за стандартом VESA DisplayHDR 400: ця технологія забезпечує значне поліпшення якості картинки у порівнянні зі звичайними SDR-дисплеями, гарантуючи приголомшливу яскравість, контрастність та гамму кольорів. Philips Momentum 279M1RV сертифікований за стандартом VESA DisplayHDR 600 і володіє максимальною яскравістю та розширеною кольоровою гамою для реалістичної візуалізації ефектів в іграх і фільмах. Плавний ігровий процес без розривів і з максимальною продуктивністю також забезпечується технологією AMD FreeSync™ Premium.

Це цікаво:   Eaton випускає новий блок розподілу живлення Rack PDU G4 для сучасних пріоритетів центрів обробки даних

Найкраща якість для найвимогливіших геймерів 

В іграх не повинно бути ніяких обмежень, тому два нових монітори стануть кращим рішенням не тільки для консолей нового покоління, а й для ігор на ПК: ідеальний розмір монітора Philips Momentum 279M1RV дає як консольним, так і ПК-геймерам переваги, які вони заслуговують, відмінно справляючись навіть з іграми з найвищими вимогами. Монітор Philips Momentum 279M1RV оснащений панеллю IPS Nano, яка забезпечує реалістичну точність передачі кольорів при широких кутах огляду без зміни кольору, гарантуючи до 98% покриття стандартної колірної гами DCI-P3. Таким чином монітор відмінно обробляє зображення. Ця модель також оснащена USB-C (тонким кабелем, по якому дані передаються під час зарядки). Більш того: пристрій сумісний з G-SYNC®, що означає, що він синхронізує частоту оновлення монітора з частотою оновлення графічної карти для більш плавного ігрового процесу, забезпечуючи прекрасну картинку і серйозну перевагу перед опонентами.

Зображення, що містить текст, у приміщенні, природа, запалений

Автоматично згенерований опис
Монітор Philips Momentum 279M1RV

Приголомшливі дизайн і функціональність

Монітори в лінійці Momentum відрізняються стильним дизайном та виготовлені з високоякісних матеріалів, що принесло їм нагороду Red Dot Award 2020. Ігрові монітори 329M1RV та 279M1RV вражають своєю неймовірною підставкою, стильною і зручною, з регулюванням висоти, нахилу, повороту і обертання, а також з можливістю управління кабелями. Окрім цього, обидві моделі оснащені Ambiglow — технологією Philips, яка доповнює перегляд новим виміром, створюючи ореол світіння за монітором, відповідного зображенню на екрані.

Ще більший імерсивний ефект створює технологія DTS Sound, яка забезпечує віртуальне об’ємне звучання з багатими басами, поліпшеною якістю передачі діалогів і максимальним рівнем гучності без спотворень.

Монітори Philips 329M1RV та 279M1RV надійдуть у продаж в листопаді 2021 року за рекомендованою роздрібною ціною 35 999 та 28 999 гривень відповідно.

Це цікаво:   Перехід до відновлювальної енергетики під загрозою через відсутність гнучкого підходу – дослідження REA, Eaton та Foresight Group


Новини IT » Технології » Оновлення лінійки Philips Momentum Designed for Xbox: оптимальні 120 Гц монітори для консольних ігор нового покоління тепер доступні з діагоналлю 32 і 27 дюймів

Опубліковано


Останні новини IT: