LG представляє останні інноваційні рішення в галузі опалення, вентиляції та кондиціонування на MCE 2024

LG представляє останні інноваційні рішення в галузі опалення, вентиляції та кондиціонування на MCE 2024

На найбільшій виставці ОВіК у Європі компанія презентувала енергоефективні побутові та комерційні рішення, призначені для забезпечення оптимального комфорту в приміщенні

LG Electronics (LG) презентувала свої інноваційні рішення в галузі опалення, вентиляції та кондиціонування повітря (ОВіК) на виставці Mostra Convegno Expocomfort 2024 у Мілані, Італія, з 12 по 15 березня. На стенді LG були представлені енергоефективні ОВіК-рішення компанії для дому та бізнесу, зокрема новий внутрішній блок побутового кондиціонера DUALCOOL™, який забезпечує приємний температурний режим у приміщенні протягом усього року, системи теплових насосів для дому та комерційні гідравлічні системи, що використовують холодоагенти з низьким потенціалом глобального потепління.

Нові побутові кондиціонери з комфортним потоком повітря

У секції Home Gallery житлової зони стенда відвідувачі зможуть на власні очі побачити, які переваги має новий побутовий кондиціонер LG DUALCOOL з дизайном, що вписується в інтер’єр приміщення.

Кондиціонер LG має функцію Soft Air™, що підвищує рівень комфорту та подає заспокійливий непрямий потік повітря, а також інноваційну систему DUAL Vane™, яка спрямовує тепле або холодне повітря в різних напрямках, швидко та ефективно регулюючи температуру для підтримання сприятливого мікроклімату в приміщенні. Розроблений для європейського ринку, DUALCOOL використовує найсучасніший інверторний компресор DUAL Inverter Heat Pump Compressor™ для ефективного обігріву та охолодження. Ще однією функцією, призначеною для зменшення споживання енергії, є kW Manager™, яка дозволяє користувачам встановлювати цільові показники споживання електроенергії та відстежувати фактичне споживання електроенергії кондиціонером за допомогою додатку ThinQ™.

Також у житловій зоні представлений стильний кондиціонер ARTCOOL Gallery™, який можна налаштувати, обравши гарні зображення чи динамічний контент (за допомогою додатку ThinQ), щоб відобразити на яскравому РК-дисплеї, обрамленому простою, але витонченою рамкою.

Це цікаво:   Телевізори LG OLED evo отримують екологічну сертифікацію четвертий рік поспіль

Побутові рішення ОВіК для різних приміщень та способів життя

У зоні побутових систем Air-to-Air на стенді LG представлений широкий вибір рішень із лінійки Multi Split, зокрема новий настінний побутовий кондиціонер DUALCOOL та кілька внутрішніх блоків, які можна адаптувати до різних умов встановлення та способу життя. Крім того, відвідувачі можуть ознайомитися з рішенням компанії для житлових приміщень зі змінним потоком холодоагенту, таким як Multi V™ S у поєднанні з Hydro Kit (інтегрованим баком для води). Ця бездоганно продумана технологія забезпечує стабільне опалення, охолодження та гаряче водопостачання.

У зоні побутових систем Air-to-Water у центрі уваги — тепловий насос LG Therma V™ R290 Monobloc (AWHP), а також низка систем опалення середнього та великого розміру. Monobloc R290 ідеально підходить для використання в одноквартирних житлових будинках, поєднуючи високу продуктивність із не менш привабливим дизайном з елегантною хвилястою решіткою, покритою матовим чорним кольором. Серед різних внутрішніх і зовнішніх блоків, представлених у секції побутових систем типу Air-to-Water є блок управління, комбінований блок і гідроблок — різноманітний модельний ряд, сумісний із Monobloc R290, що демонструє неперевершену здатність LG надавати рішення для різних умов, у яких встановлюється обладнання. Крім того, високоефективні теплові насоси доступні в різних варіантах потужності для задоволення потреб як нових, так і наявних житлових об’єктів, у тому числі багатоквартирних будинків.

Платформа Home Energy Platform для більш екологічних рішень 

У секції побутових рішень Air-to-Water на стенді відвідувачі можуть дізнатися, як Home Energy Platform від LG розробляє більш екологічні інновації для дому. Це комплексне енергетичне рішення, яке об’єднує тепловий насос LG Therma V R290 Monobloc і систему зберігання енергії, оптимізує управління системами опалення, вентиляції та кондиціонування, а також може допомогти зменшити вуглецевий слід домогосподарства.1 Крім того, теплові насоси можуть значно скоротити викиди вуглецю при поєднанні з відновлюваними джерелами енергії, такими як сонячна енергія.2 Система зберігання енергії пропонує інноваційні способи підвищення ефективності використання відновлюваної енергії в побуті, а також функціонує як резервне джерело живлення, якщо постачання електроенергії припинилося. До того ж Home Energy Platform сумісна з LG ThinQ Energy,3 розширеною функцією програми LG ThinQ, що дозволяє користувачам відстежувати споживання енергії зберігання й керувати своїми розумними приладами та системами опалення, вентиляції й кондиціонування зі своїх смартфонів.

Це цікаво:   LG розширює свій бізнес медичних пристроїв для корпоративних клієнтів

Передові гідравлічні рішення на чолі з Multi V™ i

У комерційній зоні основна увага приділяється передовим гідравлічним рішенням, таким як Multi V i, Inverter Scroll Chiller та деякі лінійки Hydro Kit. Multi V i використовує AI Engine від LG для забезпечення функції AI Smart Care, яка використовує просторове та ситуативне навчання, щоб допомогти зменшити щоденне енергоспоживання. Стабільні теплові умови мають важливе значення для забезпечення оптимального температурного режиму, безпеки користувача та максимальної продуктивності. Функція AI Indoor Space Care автоматично регулює температуру в приміщенні відповідно до фактичних умов, керуючи підключеними внутрішніми блоками, щоб забезпечити комфортні умови для користувачів і підтримувати стабільну температуру. Ще одна функція, яку забезпечує AI Engine, — це AI Energy Management, що дозволяє користувачам встановлювати цільові показники енергоспоживання, щоб знизити загальне споживання енергії Multi V i.

У комерційній зоні також представлений інноваційний блок рекуперації тепла LG, розроблений для підвищення безпеки систем ОВіК, оснащених холодоагентом R32. Крім того, у цій зоні можна побачити рішення зі змінним потоком холодоагенту для невеликих комерційних приміщень, а також холодоагент R32 Multi V та інверторний спіральний охолоджувач.

Ба більше, відвідувачі стенда LG можуть відчути повітряний потік DUALCOOL і 4-смугових касет завдяки використанню доповненої реальності й технології кінетичної візуалізації. Під час виставки також будуть представлені провідні в галузі компоненти ОВіК, зокрема ефективні та довговічні компресори.

«Передові рішення LG для побутових і комерційних систем опалення, вентиляції й кондиціонування, представлені на MCE 2024, забезпечують комфортне внутрішнє середовище, виняткову ефективність і розумне, зручне управління, — сказав Джеймс Лі, керівник підрозділу Air Solution компанії LG Electronics Home Appliance & Air Solution. — Ми продовжимо забезпечувати оптимальний комфорт як у житлових, так і в комерційних приміщеннях завдяки високоефективним рішенням, використовуючи технологію точного контролю повітряного потоку та технологію основних компресорів».

Це цікаво:   Компанія LG вкотре отримала численні нагороди Red Dot Awards за досконалий дизайн

Відвідувачі стенда LG (#U28/Z16, зал 5, Fiera Milano) на MCE 2024 могли ознайомитися з повним портфоліо інноваційних рішень компанії в галузі ОВіК.


Новини IT » Технології » LG представляє останні інноваційні рішення в галузі опалення, вентиляції та кондиціонування на MCE 2024

Опубліковано


Останні новини IT: