Європейська прем’єра трьох нових ігрових моніторів AOC відбудеться на gamescom 2019

Європейська прем’єра трьох нових ігрових моніторів AOC відбудеться на gamescom 2019

Лідер ринку ігрових моніторів AOC представить на виставці gamescom, яка пройде з 20 по 24 серпня у Кельні, велике портфоліо своїх продуктів, у тому числі нові ігрові монітори серії G2. Сумісний стенд AOC та Philips Monitors A-080 площею 102 м2 буде розташовано у Залі 10.1 Кельнського виставкового центру (Німеччина).

Рівнем вище

У цьому році AOC продемонструє на gamescom велику кількість моделей преміум-рівня, але справжніми зірками стануть три повністю нові ігрові монітори у лінійці G2. Вони будуть доступні для усіх відвідувачів, які зможуть побачити їх своїми очима та випробувати їх у дії під час європейського дебюту. Новинки відрізняються частотою оновлення 144 Гц, швидкістю відклику 1 мс MPRT, роздільною здатністю FHD (1920×1080 пікселів) для моделей 24G2U (24 дюйми) та 27G2U (27 дюймів) або QHD (2560×1440 пікселів) з технологією AMD FreeSync для моделі з вигнутим екраном CQ27G2 (27 дюймів), що забезпечує плавність ігрового процесу.

img2

27 дюймів, 144 Гц – ігровий монітор AOC G27G2U з нової лінійки G2

Лінійка, у якій кожен зможе найти монітор для себе

У цьому році компанія AOC доведе, що у її портфоліо є монітор, який підходить саме для вас, які б задачі перед вами не було поставлено. Відвідувачі gamescom зможуть випробувати усі актуальні моделі, у тому числі вигнутий 27-дюймовий QHD-флагман AGON AG273QCG. Оптимізовані для екшн-ігор, перегонів та шутерів, дисплеї таких моделей, як 27-дюймовий монітор з VA-матрицею AGON AG273QCX, 27-дюймовий оснащений FreeSync QHD-монітор AGON AG271QX, або ж оснащений FreeSync2 27-дюймовий AGON AG272FCX6, гарантують плавне зображення без стрибків на частоті від 144 до 165 Гц. Для особливо напружених ігор підійде надшвидкий AGON AG251FZ, який працює на частоті 240 Гц – кращий вибір для амбіційних гравців. Технологія Adaptive-Sync та швидкість відклику 1 мс допомагають виключити спотворення зображення та випередити опонентів. 

Тих же геймерів, які бажають повністю поринути у віртуальні світи, надширокий 35-дюймовий вигнутий «монстр» AGON AG352UCG6, оснащений G-Sync та WQHD, буквально затягне у зображення та вразить неперевершеною якістю зображення. 

Це цікаво:   AMD випускає процесори Siena сімейства AMD EPYC четвертого покоління

Прихильники команди G2 Esports отримають можливість випробувати брендований 24,5-дюймовий 144-Гц монітор G2590PX/G2.

Для справжніх фанатів ігрових приставок компанія Philips, що є партнером AOC, приготувала справжній подарунок – лінійку спеціальних моніторів для консолей Momentum. Ці дисплеї допоможуть розкрити технічний потенціал консолей у сучасних іграх.

Розважальна програма та зустрічі

Компанії AOC та Philips покажуть свої продукти у залі 10.1 на стенді A-080, де також буде виділено спеціальний простір для команди G2 Esports. Її прихильники отримають можливість привітати гравців Лотара та Орба, а також команду Rainbow Six Siege. Крім того, компанія AOC запросила кіберспортивних спортсменів Hertha BSC, а також таємничих спеціальних гостей з лав німецьких інфлюенсерів. Після селфі та автограф-сесії фанати зможуть не тільки поспілкуватися зі своїми героями, але й кинути їм виклик у веселих іграх на сцені.


Новини IT » Hardware » Європейська прем’єра трьох нових ігрових моніторів AOC відбудеться на gamescom 2019

Опубліковано


Останні новини IT: