Control Center від Transcend відкриває нову еру управління вбудованими пристроями зберігання даних

Control Center від Transcend відкриває нову еру управління вбудованими пристроями зберігання даних

Сьогодні, з появою Інтернету Всього (Internet of Everything, IoE), підприємства, що використовують вбудовані рішення в своєму бізнесі, виявили, що все більш важливим стає інтелектуальне управління пристроями і забезпечення безпеки даних в розподілених мережах. Швидке, зручне і економічне досягнення цих цілей стало тепер головним пріоритетом. Компанія Transcend Information, Inc., лідер в області вбудованих рішень для зберігання даних, розробила програмне забезпечення, яке отримало назву Control Center і призначене для того, щоб допомогти клієнтам гнучко управляти периферійними пристроями через хмарну або локальну мережі. Це програмне забезпечення дозволяє користувачам дистанційно керувати вбудованими периферійними пристроями, скорочуючи трудовитрати і час на обслуговування. Це програмне забезпечення буде корисно всюди, де широко поширені периферійні пристрої, наприклад, на автоматизованих заводах, в інтерактивних вивісках і автоматах з продажу квитків. Control Center – це потужне адаптивне рішення для підприємств, які хочуть отримати максимальний контроль в епоху взаємопов’язаних рішень.

Управління через хмарну або локальну мережі

Control Center створений так, щоб надати максимальну гнучкість і контроль. Користувачі можуть підключатися через хмарні архітектури, на зразок Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure і Google Cloud, або встановлювати його безпосередньо в своїй локальній мережі або на сервері. У разі отримання доступу до Control Center через хмарну мережу, можна домогтися більш високої операційної ефективності в міру зростання бізнесу, завдяки швидкій масштабованості, яку забезпечує ця технологія. З іншого боку, при розгортанні системи в своїй локальній мережі або на серверах, ви берете безпеку даних в свої руки. При бажанні можна вибрати змішану стратегію.

Повідомлення в реальному часі і дистанційне оновлення

Якщо виникають проблеми, Control Center негайно повідомляє користувачів по електронній пошті або SMS, що дозволяє швидко обслуговувати систему або створити резервну копію даних, знижуючи ризик можливих втрат. Периферійні пристрої можна оновлювати безпосередньо через інтуїтивно зрозумілу панель управління, мінімізуючи тим самим час простою.

Це цікаво:   Audio-Technica ATH-M50xBT: ці навушники за $200 рекомендовані аудіоекспертами, і я розумію чому

Аналіз даних і безпека

Control Center використовує сертифікат SSL. Коли користувачі вводять конфіденційну інформацію, на зразок номера облікового запису, пароля і особисту дані, все це передається по захищеному каналу. Control Center забезпечує аналіз даних в графічній формі і може похвалитися інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом, що гарантує простоту управління. Користувачі можуть з максимальною зручністю перевіряти системну інформацію, отримувати повідомлення і реагувати на будь-які ситуації.

Control Center підтримує всі твердотільні накопичувачі, модулі пам’яті та SD-карти Transcend. Наявність комплекту розробника програмного забезпечення (SDK) дозволяє забезпечити безпроблемну багатоплатформну інтеграцію. Для отримання додаткової інформації від Transcend, скористайтеся формою зворотного зв’язку за адресою https://www.transcend-info.com/Support/contact_form_sales.


Новини IT » Hardware » Control Center від Transcend відкриває нову еру управління вбудованими пристроями зберігання даних

Опубліковано


Останні новини IT: