Transcend 14-й рік поспіль входить до списку Best Taiwan Global Brands від Interbrand

Transcend 14-й рік поспіль входить до списку Best Taiwan Global Brands від Interbrand

Відома консалтингова компанія Interbrand назвала список 25-ти провідних торгових марок Тайваню за 2020 рік. 14-й рік поспіль в нього входить Transcend Information. Це відмінний доказ компетентності і гнучкості компанії, що працює на висококонкурентному міжнародному ринку в умовах впливу пандемії COVID-19.

Заснована в 1988 році, компанія Transcend працювала в змінній ​​галузі і за три десятиліття стала надійним постачальником комп’ютерної пам’яті. Однак в цьому році компанія зіткнулася з новим випробуванням у вигляді COVID-19. Transcend перемогла завдяки своїй сильній команді розробників та інженерів на Тайвані, що дозволило їй і далі задовольняти ринковий попит.

Кілька років тому Transcend запустила повний спектр рішень і додатків для цифрового маркетингу, змінивши свою маркетингову стратегію за рахунок використання онлайн-підходів. Плани цифрового просування були реалізовані щодо вбудованих рішень і стратегічних продуктів з високою доданою вартістю. Цифрова реклама, присвячена промисловим додаткам, транслювалася в усьому світі, в той час як значні ресурси були вкладені в електронну комерцію для зміцнення зв’язку з споживачами. Хоча пандемія сильно вдарила по фізичній комерційній діяльності, Transcend продемонструвала гнучкість, зміцнивши позиції своїх підприємств в галузі електронної комерції, віртуальних торгових виставок і соціальних платформ, створивши позитивний імідж бренду.

У міру того, як розвиваються мережі 5G, рішення AIoT стають все більш популярними. І Transcend осідлала цю хвилю, випустивши високошвидкісну і надійну промислову пам’ять DRAM DDR4-3200 і твердотільні накопичувачі, що підтримують периферійні обчислення і побудовані на основі першокласних модулів 3D NAND з 96 шарами. Також пандемія викликала зростання числа покупок товарів для домашнього застосування. У відповідь компанія випустила портативний SSD-накопичувач підвищеної міцності ESD370C, високопродуктивний USB-накопичувач JetFlash 920 і карту пам’яті CFexpress 820 Type-B, призначену для професійних фотографів і відеооператорів. Ці передові продукти дозволили Transcend 17-й рік поспіль отримати в 2020 році нагороду Taiwan Excellence Awards. Одночасно з цим компанія продовжує займатися громадською діяльністю, підтримуючи національні молодіжні спортивні змагання. У Transcend переконані в тому, що основа для кращого майбутнього лежить в благополуччі молоді.

Це цікаво:   AMD анонсує FSR 3.1 на GDC24 та випускає AMD Software Adrenalin Edition 24.3.1 із підтримкою Dragon’s Dogma 2

Рейтинг Best Taiwan Global Brands організований Бюро промислового розвитку Міністерства економіки та складається спільно Interbrand і Тайваньским інститутом економічних досліджень. Для оцінки цінності бренду використовується система, заснована на щорічному рейтингу Best Global Brands від Interbrand, із застосуванням фінансового аналізу та поглибленого дослідження ролі торгової марки.


Новини IT » Hardware » Transcend 14-й рік поспіль входить до списку Best Taiwan Global Brands від Interbrand

Опубліковано


Останні новини IT: