«Датагруп» побудувала канали зв’язку для мережі магазинів Фокстрот на всій території України

«Датагруп» побудувала канали зв’язку для мережі магазинів Фокстрот на всій території України

Магазини мережі Фокстрот
Магазини мережі Фокстрот

Проект був реалізований протягом 5 місяців. Головне його завдання – до початку липня 2020 року об’єднати 162 магазини мережі Фокстрот по всій Україні якісним високошвидкісним інтернетом на швидкості 50 Мбіт/с, забезпечивши при цьому єдиний рівень SLA.

Завдяки широкому волоконно-оптичному покриттю «Датагруп» у межах проекту вдалося забезпечити підключення максимальної кількості точок у мережі «Датагруп», надавши при цьому послуги максимальної якості. Результат – забезпечення магазинів і офісів послугами інтернет-зв’язку в усіх точках мережі за допомогою волоконно-оптичних каналів (з основним каналом 2 Гбіт/с у Києві), мінімізація ризиків падіння каналів, зменшення простою, поліпшення якості та стабільності роботи внутрішніх інформаційних систем.

«Магазини мережі Фокстрот розташовані приблизно в 100 містах України, тобто не тільки в усіх обласних, але й у районних центрах. Таким чином, отримати послуги з надання доступу в інтернет під ключ від однієї компанії – це питання не тільки зручності з точки зору управління, але також надійності та економії. Ми дійсно пишаємося, що є компанією № 1 в Україні, яка може реалізовувати проекти подібного рівня і складності», – коментує Ірина Близнюк, директор департаменту корпоративних продажів компанії «Датагруп».

«Перш ніж зробити пропозицію щодо побудови каналів зв’язку, ми проаналізували всі потреби і завдання клієнта за даним проектом, визначили терміни й параметри та сформували кілька ексклюзивних пропозицій. Крім того, важливу роль зіграла і наша репутація лідера, а також позитивні відгуки численних партнерів із різних секторів бізнесу (роздріб, банківська сфера тощо), високий професіоналізм технічної та комерційної команди. У результаті клієнт нам довірив реалізацію проекту під ключ, а ми відповідно до визначених строків виконали всі пункти договору», – коментує В’ячеслав Костюченко, фахівець департаменту корпоративних продажів «Датагруп».

Це цікаво:   «Насіння для майбутнього»: підсумки освітньої програми від Huawei в Україні

Олександр Товстенко, керівник відділу телекомунікацій департаменту ІТ ГК Фокстрот, назвав важливим фактором під час вибору телеком-партнера наявність власних бригад інженерів, які оперативно реагують і усувають аварії, заздалегідь повідомляють про простої або модернізацію мережі. «У результаті побудовано єдину мережу каналів передачі даних за технологією MPLS, оптимізовано операційні витрати на обслуговування мережевої інфраструктури, зменшено ризики простоїв і падінь послуг, що загалом поліпшило взаємодію між центральними та регіональними офісами, підвищило ефективність бізнес-процесів компанії», – зазначає Олександр.

«Завдяки співпраці з «Датагруп» Фокстрот вирішив основне завдання щодо одержання якісних інтернет-послуг, отримав індивідуальний рівень SLA, хорошу технічну підтримку і сервіс з одних рук. І все це за оптимальними тарифами. Я впевнений, що наявність надійного інтернет-з’єднання стане важливою складовою в комплексі змін, що проводяться в бізнес-процесах компанії, і впровадженні нових послуг у мережі», резюмує директор мережі Фокстрот Олексій Зозуля. 


Новини IT » Прес-релізи » «Датагруп» побудувала канали зв’язку для мережі магазинів Фокстрот на всій території України

Опубліковано


Останні новини IT: