Samsung Electronics Україна та Volia оголосили про довгострокову співпрацю

Samsung Electronics Україна та Volia оголосили про довгострокову співпрацю

Компанія Samsung Electronics Україна та український провайдер Volia стали партнерами.

За даними прес-служби, керівник відділу маркетингових комунікацій Samsung Electronics Україна Катерина Кузнєцова та керівник Департаменту продуктів та інновацій Volia Арвіл Купріс, під час зустрічі в Києві, обговорили напрямки спільної діяльності і підписали двосторонній договір про співпрацю компаній.

Першою спільною пропозицією стала Акція від Samsung «Wow-pack Величезний простір контенту», в якій клієнтам, при купівлі телевізорів Samsung Smart TV, пропонується 6 місяців вільного доступу до кращих каналів, онлайн-кінотеатрів і бібліотек від компанії Volia.  Додаток Volia став доступним на Samsung Smart TV.

«Понад 14 років компанія Samsung є лідером світового ринку телевізорів*, і як лідер, ми завжди повинні виправдовувати високі очікування покупців.  Наша співпраця з Volia націлена на розширення можливостей покупців наших Smart TV в отриманні вільного доступу до якісної легального контенту. На даному етапі – це приємний бонус при купівлі Smart телевізорів Samsung», – повідомляє Катерина Кузнєцова.

 «Volia тривалий час є лідером ринку телекомунікацій. Партнерство двох лідерів ринку, перш за все, відкриє нові перспективи для розвитку акційних пропозицій, а також покладе початок зі створення нових комплексних послуг для максимального задоволення запитів споживачів», – прокоментувала подію Сандра Крауіня, маркетинг директор Volia.

Компанії мають намір надалі розвивати партнерські відносини, вже сьогодні ведуться переговори про спільний запуск на ринок нових пропозицій і послуг.

 *за даними компанії Omdia, 01.2020

Про компанію Samsung Electronics:

Samsung Electronics Co., Ltd.  втілює в життя передові ідеї і впроваджує передові технології, надихаючи людей і формуючи майбутнє споживчого ринку в світі смартфонів, телевізорів, носимих пристроїв, планшетів, побутових приладів, медичних пристроїв, мережевих систем, рішень пам’яті, напівпровідників, ливарного виробництва і світлодіодних рішень.

Це цікаво:   Компанія Huawei стала вибором клієнтів у 2023 році за версією Gartner Peer Insights™ за свою основну систему зберігання даних OceanStor Dorado All-Flash

Про компанію Volia:

Volia є провідним українським загальнонаціональним телекомунікаційним провайдером, який надає сучасні телекомунікаційні послуги: аналогове, цифрове, HD- і інтерактивне телебачення, високошвидкісний доступ в Інтернет, а також послуги одного з найбільших в Україні дата-центрів.

Компанія пропонує до 200 телеканалів від українських і кращих міжнародних телекомпаній, онлайн-кінотеатри і бібліотеки контенту від кращих світових студій, дотримуючись усіх міжнародних норм в області авторських і суміжних прав.


Новини IT » Прес-релізи » Samsung Electronics Україна та Volia оголосили про довгострокову співпрацю

Опубліковано


Останні новини IT: