Кращі світові канали тепер у вашому телевізорі. Volia оголосила про співпрацю з Viasat World

Кращі світові канали тепер у вашому телевізорі. Volia оголосила про співпрацю з Viasat World

Компанія Volia, одна з найбільших телекомунікаційних компаній України, оголосила про підписання угоди про співпрацю з провідною міжнародною медіакомпанією Viasat World.

Кращі документальні фільми, драматичні серіали, спортивні телепередачі, новинки кіно тепер доступні користувачам Volia на платформах IPTV і OTT.

Абоненти компанії Volia тепер зможуть отримати доступ до великої кількості програм і послуг від Viasat World. Вони включають канали Viasat: Nature, History, Explore, Sport, TV1000, TV1000 World Kino, TV1000 Action і VIP Comedy. Також контент цих каналів буде доступний по системі Video on Demand. Крім того, при підключенні преміальних пакетів Volia будуть доступні канали VIP Premiere і VIP Megahit.

Сандра Крауіня, маркетинг директор Volia, каже: «Ми дуже раді, що Viasat World відтепер став нашим партнером. Контент цієї компанії є надзвичайно популярним в Україні, особливо канали TV1000 і пакети ViP. Тому ми впевнені – наші абоненти зможуть задовольнити всі свої потреби в контенті завдяки вичерпному асортименту, який пропонує Viasat World».

Бенджамін Грукок, комерційний директор SVP в Viasat World, підкреслив: «Розширення наших можливостей на таких ринках як Україна, є важливою частиною нашої стратегії. Тому ми дуже раді підписанню цієї угоди з Volia. Вона дозволить нам спілкуватися з більшою аудиторією. Ми пропонуємо вичерпну кількість контенту через наших глобальних партнерів. Тому з нетерпінням чекаємо на наших каналах і передплатників Volia».

Варто зазначити, що вже за перші чотири тижні трансляції контенту Viasat World, канали TV1000, TV1000 Action і VIP Comedy зайняли перші три позиції серед всіх фільмових каналів і увійшли в топ 15 по тривалості переглядів серед усіх телеканалів, незалежно від тематики, поступившись місцем лише національним каналам і дитячому контенту. Якщо переводити в цифри, то за цей період наші абоненти подивилися канали групи Viasat World – 4,5 мільйона разів, а загальна тривалість переглядів склала – 3,7 мільйона годин.

Це цікаво:   Компанія «Хуавей Україна» вручила дипломи студентам, які пройшли навчання за програмою дуальної освіти

Найпопулярніші канали Viasat World:

Viasat History дає можливість особисто взяти участь в історії людства. Він відкриває безліч епохальних віх і героїчних подвигів, наукових винаходів і культурних подій. Він розповідає про розвиток цивілізацій і піднімає завісу над таємницями історії. Він дивує винахідливістю, цілеспрямованістю, ідеалізмом, а іноді і жорстокістю наших пращурів. Він допомагає самому пережити події, які назавжди змінили світ!

Viasat Explore – це широка добірка програм про неймовірні винаходи, екстремальні подорожі, сміливі випробування та безстрашних людей. Аудиторія каналу – це ті, хто не сидить на місці, для кого адреналін – частина життя. Якщо Ви любите швидкість, не боїтеся змін або просто хочете подивитися на тих, хто ризикує кожен день – то цей канал для вас.

Viasat Nature – розкриває найкращі якості в кожному з нас – доброту, уважність, любов до ближніх і розуміння того, як живе навколишній світ. Тут ви і ваша сім’я дізнаєтесь про природу всіх куточків Землі. Висока якість зйомки перенесе вас в світ небезпечних хижаків і беззахисних ссавців.

TV1000 – Кращий канал для пошанувачів кіно! Зарубіжні фільми лідери касових зборів і кінопрокату. Ви любите проводити вечір перед телевізором всією сім’єю? Розбираєтеся в кінематографі, або просто із задоволенням дивитесь якісні фільми світових кіностудій? Тоді – це канал саме для Вас! 500 найбільш рейтингових фільмів на рік – від класики до кіно хітів останніх років.


Новини IT » Прес-релізи » Кращі світові канали тепер у вашому телевізорі. Volia оголосила про співпрацю з Viasat World

Опубліковано


Останні новини IT: