Philips Monitors — володар нагороди CES 2022 Innovation Awards

Philips Monitors — володар нагороди CES 2022 Innovation Awards

Бренд Philips Monitors отримав нагороду CES® 2022 Innovation Awards. Журі конкурсу відзначило 55-дюймовий монітор Philips Momentum 559M1RYV, розроблений спеціально для використання з Xbox. Цього року до програми CES Innovation Awards надійшла рекордна кількість заявок — більше 1800. Імена переможців оголосили перед початком CES 2022 — найзначнішої технологічної події у світі, яка пройде з 5 по 8 січня офлайн у Лас-Вегасі, штат Невада, а також в онлайн форматі.

Програма CES Innovation Awards, організована Асоціацією споживчих технологій (CTA®) — щорічний конкурс, присвячений видатним конструктивним та інженерним розробкам у 27 категоріях споживчих технологічних продуктів. Власники найвищих оцінок отримують нагороду «Найкращий в інноваціях». Суддями виступають спеціально запрошені експерти галузі — представники засобів масової інформації, дизайнери, інженери та інші. Вони розглядають продукти-претенденти з погляду інновацій, інженерії, функціональності, естетики та дизайну.

Відзначений нагородою CES® 2022 Innovation Awards, монітор 559M1RYV
у лінійці Philips Momentum Designed for Xbox

Монітор Philips Momentum 559M1RYV, розроблений спеціально для використання з Xbox, встановлює новий стандарт ігрових моніторів для консолей останнього покоління. Технологія HDMI 2.1 дозволяє грати в нові ігри з роздільною здатністю 4K та більш високою частотою оновлення 120 Гц, а також підтримує DisplayHDR 1000 і режим наднизької затримки (Always Low Latency), завдяки чому зображення на 55-дюймовому (139,7 см) дисплеї завжди виглядає точним та плавним. Монітор Philips Momentum 559M1RYV оснащений звуковою панеллю, розробленою інженерами Bowers&Wilkins — британською компанією з виробництва акустичних систем, відомою на весь світ інноваційним дизайном та звуковою інженерією, яка робить ігровий процес ще більш іммерсивним і захоплюючим.

«Ми дуже пишаємось та вдячні за звання лауреата премії CES® Innovation Awards у категорії ігрових продуктів, — говорить Штефан Зоммер (Stefan Sommer), директор MMD з маркетингу та управління бізнесом у Європі. — Модель Philips Momentum 559M1RYV демонструє наше лідерство у галузі, завдяки максимально плавному та захоплюючому ігровому процесу на консолях нового покоління».

Повний список лауреатів премії CES 2022 Innovation Awards, включаючи опис продуктів та фотографії, можна знайти на сайті CES.tech/innovation. Перелік буде доповнено у січні. Багато лауреатів продемонструють свої продукти-переможці на виставці Innovation Awards Showcase у рамках CES 2022.

Це цікаво:   Команда КНУ імені Шевченка перемогла у регіональному етапі конкурсу Huawei ICT Competition

CES 2022, глобальний майданчик для інновацій, організований CTA, збере представників індустрії технологій як особисто, так і в цифровому форматі, надавши глобальній аудиторії доступ до великих брендів та стартапів, а також можливість поспілкуватися із найвпливовішими лідерами та ентузіастами галузі. Завітайте на сайт CES.tech, щоби отримати найсвіжішу інформацію, включаючи дані про протоколи охорони здоров’я і реєстрації.


Новини IT » Прес-релізи » Philips Monitors — володар нагороди CES 2022 Innovation Awards

Опубліковано


Останні новини IT: