Новий монітор Philips з розподільчою здатністю 4K UHD вразить кольорами та швидкістю передачі  даних

Новий монітор Philips з розподільчою здатністю 4K UHD вразить кольорами та швидкістю передачі даних

Новий монітор Philips 288E2UAE (28 дюймів/71,1 см) відображає 1,07 мільярда кольорів, оснащений можливістю надшвидкісної передачі даних за стандартом USB 3.2 та має привабливий стильний дизайн. Завдяки цьому пристрій стане ідеальним вибором для споживачів, для яких важливі бездоганний зовнішній вигляд техніки і продуктивність професійного рівня як у роботі, так і в розвагах. Новинка Philips є універсальним рішенням, оскільки монітор оснащений типовими для ділового використання функціями, які виведуть домашній досвід роботи на новий рівень.

C:\Users\Костя\Desktop\288E2UAE_01-RTP-global-001.png

Життя в кольорі

У питаннях роздільної здатності екрану і деталізації зображення компроміси неприпустимі. Користувачі розраховують на ідеальну картинку на кожному екрані, будь то смартфон або телевізор. В умовах, коли перед ПК доводиться проводити багато часу щодня, це стає ще більш важливим. Новий монітор Philips 288E2UAE забезпечує розподільчу здатність UltraClear 4K UHD (3840×2160 пікселів), оснащений технологією UltraWide і відображає 1,07 мільярда кольорів. Кожен відтінок здається живим, жодна деталь не змащується, завдяки чому зображення, відео та таблиці виглядають дуже чіткими. Новий 28-дюймовий монітор також може похвалитися технологіями IPS LED з широкими кутами огляду і SmartContrast, яка надає чорному кольору насиченість. Таким чином, отримується вражаюча якість зображення, характерна для моніторів Philips. Виконуючи складні і комплексні завдання, користувачі можуть покластися на технологію MultiView. Вона дозволяє одночасно підключати до монітора два пристрої, наприклад ПК і ноутбук.

Швидкий і легкий в управлінні

Для роботи, розваг та інших завдань користувачам необхідні швидкість і простота використання. Новий монітор Philips оснащений інтерфейсом USB 3.2 SuperSpeed ​​з одним висхідним (upstream) і чотирма низхідними (downstream) роз’ємами USB. Завдяки цьому до пристрою можна підключити клавіатуру і мишу. Один роз’єм USB підтримує швидку зарядку і відповідає стандарту USB-IF Battery Charging (BC1.2), що дозволяє заряджати сумісні смартфони. В якості додаткових опцій також є можливість підключення за стандартами HDMI і DisplayPort. Усі роз’єми розташовані на одній горизонтальній лінії на задній панелі монітора, а система управління кабелями допомагає підтримувати порядок на робочому столі. Клавіша EasySelect та джойстик для швидкого доступу до меню монітора ще більше спрощують управління пристроєм. Кожна деталь націлена на підтримку чистоти передньої панелі і порядку на столі.

Це цікаво:   LG Styler представляє нову еру в догляді за одягом на CES 2024

Дизайн і зручність

Елегантний дизайн і зручність використання – знакова риса моніторів Philips, і модель Philips 288E2UAE – не виняток. Пристрій відрізняється вузькими рамками, а тонка панель закріплена на елегантній підставці. Монітор прекрасно вписується в домашній інтер’єр і забезпечує широкі кути огляду. Регульовану підставку можна нахилити на -5°/20° і підібрати оптимальну висоту в межах 100 мм. Очі при цьому будуть втомлюватися менше: екран монітора Philips 288E2UAE оснащений покриттям антивідблиску, режимом EasyRead для читання, як на папері, технологією Flicker-free і режимом LowBlue для більш комфортного перегляду.

Новий монітор Philips – екологічно стійкий. Пристрій відповідає стандартам RoHS, сертифікований EnergyStar 8.0 і TCO, не містить свинцю і ртуті, а упаковка повністю придатна для вторинної переробки.

Продажі Philips 288E2UAE розпочнуться у лютому за рекомендованою роздрібною ціною 14 599 гривень.

Додаткова інформація про монітори Philips: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors


Новини IT » Технології » Новий монітор Philips з розподільчою здатністю 4K UHD вразить кольорами та швидкістю передачі даних

Опубліковано


Останні новини IT: