Команда FIFA Team Vitality уклала партнерство з брендом Philips Monitors

Команда FIFA Team Vitality уклала партнерство з брендом Philips Monitors

Компанія MMD продовжує підтримувати кіберспорт, налагодивши партнерські відносини між Team Vitality та Philips Monitors. Ведучий технологічний бренд станет ексклюзивним постачальником моніторів для команд FIFA Team Vitality.

Глобальна кіберспортивна організація Team Vitality оголошує про укладення партнерства з компанією MMD, провідним спеціалістом з виробництва дисплеїв та ліцензійним партнером Philips по випуску моніторів. У рамках партнерства, Philips Monitors підтримає команду FIFA, засновану Team Vitality. Кіберспортсмени отримають у своє розпорядження лінійку найвищого класу Philips Momentum. Бренд Philips Monitors також буде представлений на офіційних майках команд. Додатково, сторони розпочнуть тісну співпрацю у створенні унікального контенту.

Лінійка Philips Momentum була розроблена з метою забезпечення геймерів конкурентною перевагою в консольних іграх. Пристрої дозволять команді FIFA Team Vitality вивести свою гру на новий рівень. Монітори Philips Momentum також отримають і творці контенту. Окрім цього, ними буде оснащений V.Hive – ультрасучасний кіберспортивний центр Team Vitality в центрі Парижу.

C:\Users\Костя\Desktop\AOC-Philips\Press_releases_AOC-Philips\MMD (Philips)\Press-release_Philips\2021-01-25_Team_Vitality_x_Philips\Team_Vitality_x_Philips.jpg

В команду Team Vitality FIFA входять талановиті і знамениті гравці, серед яких – Ділан «Дайлен» Гозуачік (Dylan “Dylo” Gozuacik) і Корентін «RocKy» Шеврі (Corentin “RocKy” Chevrey). Тренує команду давній учасник Team Vitality Брайан «Брайан» Саварі (Brian “Brian” Savary), колишній професійний гравець і чемпіон, зараз – тренер збірної Франції. З моменту свого створення в 2013 році, Team Vitality перетворилася у всесвітньо визнаний бренд, що нараховує більше 40 гравців і команди в семи найбільших кіберспортивних іграх. Бренд Philips Monitors приєднається до постійно зростаючого портфелю іменитих партнерів Team Vitality.

«Ми дуже раді можливості об’єднатися з Philips Monitors, щоби створити ідеальне конкурентне середовище для гравців FIFA. Нам приємно працювати з партнером, який може надати команді найкраще високотехнологічне обладнання для гри на вищому рівні. Team Vitality може похвалитися досягненнями в FIFA і ми щасливі в 2021 році отримати нового партнера в особі Philips Monitors», – зазначив Фаб’єн «Нео» Девіді (Fabien” Neo “Devide), президент і співзасновник Team Vitality.

Це цікаво:   LG запускає на Таймс-сквер кампанію спрямовану на привернення уваги до вразливих і зникомих видів тварин

Штефан Зоммер (Stefan Sommer), директор з маркетингу та управління бізнесом MMD для Philips Monitors, так прокоментував укладення партнерства:

«Ми раді об’єднати зусилля з Team Vitality, щоби поліпшити її результати в консольних іграх. Команда FIFA може пишатися своєю історією, а метою спільної роботи стануть майбутні успіхи при нашій підтримці. Ми не просто надамо техніку гравцям Team Vitality FIFA, а й оснастимо центр V.Hive оптимізованими для консольних ігор моніторами з лінійки Philips Momentum, забезпечивши оптимальні умови для тренувань».

Про команду Team Vitality

Team Vitality – глобальна кіберспортивна організація, метою створення якої було вдосконалення навичок геймерів і навчання нового покоління кіберспортсменів. Учасники організації сформували команди в семи популярних іграх. Team Vitality – одна з десяти команд, що беруть участь у чемпіонаті Європи з League of Legends, найпопулярнішій киберспортівній лізі Європи. Всесвітньо визнаний бренд в області стилю життя і розваг, Team Vitality і її учасники зібрали понад 20 мільйонів підписників у соціальних мережах, а серед партнерів організації – провідні бренди в своїх галузях, включаючи adidas і Orange.

Штаб-квартира Team Vitality, заснованої в 2013 році Ніколасом Маурером і Фабьеном Девіді, розташована в самому центрі Парижу, у V.Hive, ультрасучасному громадському кіберспортивному комплексі. Учасники організації тренуються в V.Performance, сучасному центрі, розташованому на культовому стадіоні Стад де Франс. У 2020 році Team Vitality почала працювати в Азії, відкривши нову операційну базу в Мумбаї (Індія).

Щоби дізнатися більше, відвідайте сайт https://vitality.gg/en та підпишіться на Team Vitality в соціальних мережах:

Instagram: www.instagram.com/teamvitality

Facebook: www.facebook.com/teamvitality/

Twitter: www.twitter.com/TeamVitality


Новини IT » Технології » Команда FIFA Team Vitality уклала партнерство з брендом Philips Monitors

Опубліковано


Останні новини IT: