AMD і кіберспортивна команда Mercedes-AMG Petronas стають партнерами, щоб зарядити перевагою високооктановий ігровий процес

AMD і кіберспортивна команда Mercedes-AMG Petronas стають партнерами, щоб зарядити перевагою високооктановий ігровий процес

— Кіберспортивна команда Mercedes-AMG Petronas обирає процесори AMD Ryzen і відеокарти AMD Radeon як апаратне забезпечення для своїх ігрових систем —— Висока частота кадрів і ультранизька затримка в ігровому процесі забезпечують кіберспортивній команді Mercedes-AMG Petronas неперевершену конкурентну перевагу у віртуальних перегонах 

AMD (NASDAQ: AMD) і кіберспортивна команда Mercedes-AMG Petronas (підрозділ команди Mercedes-AMG Petronas Formula One) оголосили про нову співпрацю з метою забезпечення команди обчислювальними технологіями чемпіонського рівня і конкурентною продуктивністю на віртуальних перегонах.

У рамках партнерства AMD оснастила кіберспортивну команду Mercedes-AMG Petronas потужним поєднанням відеокарт AMD Radeon™ RX 6900 XT, створених на базі революційної ігрової архітектури AMD RDNA™ 2, і найкращих у своєму класі настільних процесорів AMD Ryzen™ 7 5800X, оснащених найшвидшими ядрами з архітектурою Zen 3, а також передовим програмним забезпеченням Radeon™ Software, що забезпечує найвищу частоту кадрів і наднизьку затримку в ігровому процесі. Оптимізовані для спортивних ігор апаратні та програмні технології AMD надають гонщикам кіберспортивної команди Mercedes-AMG Petronas надшвидкий час відгуку, плавність водіння і неперевершену конкурентну перевагу у віртуальних перегонах.

Завдяки технологіям AMD Smart Access Memory, AMD Radeon Anti-Lag, AMD FidelityFX Contrast Adaptive Sharpening (CAS) і процесорам Ryzen, використовуваним в ігрових системах команди, ще більшою мірою оптимізується змагальний геймінг, доводячи до максимуму продуктивність і забезпечуючи неймовірно плавний ігровий процес зі швидким відгуком.

AMD також надасть ігрові системи для нового тренувального центру Mercedes-AMG Petronas Esports Training Facility, запуск якого очікується наприкінці 2021 року в Бреклі (Велика Британія). Тренувальний центр світового класу для кіберспорту буде оснащений сучасним ігровим обладнанням на базі AMD, що дозволить спортсменам підняти їхню гру на новий рівень і підтримати нове покоління перспективних кібергонщиків.

Це цікаво:   AMD випускає процесори Siena сімейства AMD EPYC четвертого покоління

Нове партнерство розширює наявну співпрацю між AMD і командою Mercedes-AMG Petronas Formula One, спрямовану на досягнення надпродуктивності завдяки успішному впровадженню ігрових систем для кіберспорту на базі AMD для тренувань і змагань гонщиків Mercedes. Інтеграція стала продовженням багаторічної співпраці, спрямованої на прискорення роботи команди Mercedes-AMG Petronas Formula One як на трасі перегонів, так і за її межами.

«AMD прагне розширити межі технологій, щоб забезпечити найкращі ігрові можливості, — говорить Джон Тейлор, директор з маркетингу AMD. — Кіберспортивна команда Mercedes-AMG Petronas розділяє нашу пристрасть до ігрової надпродуктивності, і ми радо надаємо їхнім професійним гонщикам новітні високопродуктивні технології AMD Radeon і Ryzen, що забезпечують високу частоту кадрів, низьку затримку і плавність ігрового процесу в моменти, коли це найбільш важливо».

«У світі змагального кіберспорту мілісекунди можуть визначити, виграєте ви чи ні, як і на треку, — зазначає Джеймс Ваулс, директор зі стратегії автоспорту команди Mercedes-AMG Petronas Formula One. — Дуже важливо мати найкращу ігрову платформу, що забезпечує найвищу частоту кадрів при мінімальній затримці, без шкоди для надійності. Новітні ігрові платформи на базі AMD стануть основою в боротьбі за перемоги у віртуальних перегонах, гарантуючи, що кожна деталь з віртуального світу передаватиметься нашим гонщикам максимально швидко і без компромісів».

«Я у захваті від продуктивності системи AMD, – говорить Ярно Опмеєр, гонщик Mercedes-AMG Petronas Esports. — Збільшення частоти кадрів просто приголомшливе, і я відчуваю зменшення затримки — зворотний зв’язок із кермом і педалями став набагато швидшим. Я нетерпляче чекаю можливості самовдосконалення і поліпшення моїх ігрових характеристик із можливостями AMD цього сезону».

Кіберспортивна команда Mercedes-AMG Petronas встановить свої гоночні машини на базі AMD цієї весни та використовуватиме їх у віртуальних змаганнях цього сезону. Відвідайте вебсайт команди для отримання додаткової інформації.

Це цікаво:   AMD анонсує FSR 3.1 на GDC24 та випускає AMD Software Adrenalin Edition 24.3.1 із підтримкою Dragon’s Dogma 2

Про компанію AMD

Протягом більше 50 років компанія AMD впроваджує інновації в області високопродуктивних обчислень, графіки та технологій візуалізації, створюючи найважливіші блоки для ігор, мультимедійних платформ і центрів обробки даних. Сотні мільйонів користувачів, включаючи провідних представників бізнесу з переліку Fortune 500 і найкращі дослідницькі лабораторії в усьому світі, покладаються на технології AMD, щоб поліпшити якість свого життя, роботи та ігор. Співробітники AMD у всьому світі зосереджені на створенні чудових продуктів, які розширюють межі можливого. Додаткову інформацію про те, як AMD уже сьогодні надихає звершення завтрашнього дня, ви можете знайти на сайті AMD (NASDAQ: AMD), а також у блозі, в соціальній мережі Facebook і на каналі Twitter.

Про команду Mercedes-AMG Petronas Esports Team

Mercedes-AMG Petronas Esports Team — це еспорт-команда Mercedes-AMG Petronas Formula One Team.

На території Mercedes-AMG Petronas Formula One Team, у Бреклі, розташований спеціально побудований центр підготовки еспорт-команди, що надає гравцям команди приміщення світового рівня і найсучасніше обладнання від партнерів з еспорту для розвитку своїх навичок, тренувань і змагань. Будучи інтегрованою у відділ симуляторів Driver-in-Loop Simulator, де пілоти-розробники Формули-1 надають інженерам зворотний зв’язок на віртуальній моделі боліда, програма esports отримує перевагу від переданих елементів, що стосуються оптимізації налаштувань боліда і відточування гоночної майстерності.


Новини IT » Hardware » AMD і кіберспортивна команда Mercedes-AMG Petronas стають партнерами, щоб зарядити перевагою високооктановий ігровий процес

Опубліковано


Останні новини IT: