АСБІС-Україна розпочала співпрацю з компанією ЕВЕРТЕК щодо впровадження рішень Intel® NUC

АСБІС-Україна розпочала співпрацю з компанією ЕВЕРТЕК щодо впровадження рішень Intel® NUC

Один із найбільших національних IT-дистриб’юторів та провідний український системний інтегратор реалізували спільний проект із оснащення великої торговельної мережі міні-комп’ютерами Intel® NUC для підвищення ефективності бізнесу клієнта

Компанія АСБІС-Україна, офіційний дистриб’ютор техніки Intel, долучилася до великого проекту цифровізації всеукраїнської мережі магазинів побутових дрібниць, що реалізується партнерською компанією ЕВЕРТЕК, співпраця з якою розпочалася з моменту її створення – з 2018 року. Для оснащення робочих місць касирів замовником було обране зручне, надійне та компактне рішення від світового лідера на ринку комп’ютерного обладнання – міні-ПК Intel® NUC

Крім реалізації проектів з міні-ПК Intel® NUC, ЕВЕРТЕК експерт в постачанні комп’ютерів “EVERTECH” класу High-End Desktop (HEDT) і графічних станцій “EVERTECH” для ресурсномістких обчислювальних задач, пов’язаних з тривимірним моделюванням, розробкою і професійною роботою з контентом високої роздільної здатності, інженерним проектуванням, компіляцією та складанням програмних продуктів, науковою діяльністю. 

В кожній більш ніж з 500 торговельних точок клієнта, залежно від розмірів приміщення, встановлено від двох до трьох комп’ютерів Intel NUC на базі Intel® Core™ i3 та Intel® Core™ i5 для облаштування робочих місць касирів, а також один-два комп’ютери Intel® NUC на базі Intel® Celeron® Processor для демонстрації реклами. Успішна реалізація цього проекту дала змогу повністю досягнути ключових цілей замовника: забезпечення ергономіки торговельного простору за умов дотримання карантинних вимог та безперебійної роботи устаткування. 

Intel® NUC – це нове покоління міні-ПК із потужністю повнорозмірного комп’ютера, корпус якого здатен поміститися на долоні руки. Висока якість виготовлення, довгострокова надійність роботи і продуктивність, на яку можна покластися, підтверджені трирічною гарантією і підтримкою від виробника. Intel® NUC чудово зарекомендував себе як перевірене рішення для так званого «промислового/комерційного кіоску», вимоги до якого він повністю задовольняє. Міні-ПК Intel® NUC оптимізують простір, дають змогу під’єднати монітори практично будь-якого розміру, виглядають елегантно та сучасно, забезпечують значне заощадження електроенергії і здатні працювати в режимі 24/7.

Це цікаво:   AMD випускає процесори Siena сімейства AMD EPYC четвертого покоління

Комплекти Intel® NUC без попередньо встановленого програмного забезпечення дозволяють будувати проекти різного рівня складності, зокрема промислові рішення, завдяки можливості гнучко конфігурувати накопичувачі, обсяг пам’яті та операційні системи. Кінцеві користувачі за допомогою комплекту програмних інструментів Intel® Adaptix™ можуть в автоматичному режимі налаштовувати продуктивність процесора і вбудованої графіки відповідно до індивідуальних потреб. Окрім цього, платформа Intel vPro забезпечує надійну керованість інфраструктури, побудованої на базі міні-ПК Intel® NUC.

Системний інтегратор впровадження – компанія ЕВЕРТЕК – активно стартувала на ринку інформаційних технологій 2018 року завдяки багатому досвіду створення і реалізації великих інтеграційних проектів, напрацьованому раніше в тісній співпраці з провідними світовими виробниками обчислювальної техніки, зокрема з Intel. Компанія ЕВЕРТЕК є Intel Partner Alliance Gold Partner, що дало компанії значні конкурентні переваги і дозволило прискорити зростання бізнесу. Спираючись на успішну реалізацію проекту з інтеграції Intel® NUC у сфері FMCG, у найближчих планах ЕВЕРТЕК – тиражувати бізнес-рішення на базі високопродуктивних міні-ПК  Intel® NUC для інших торгівельних компаній, облаштовуючи робочі місця касирів та інформаційні кіоски.

АСБІС-Україна також підтримує ЕВЕРТЕК в комплектуванні комп’ютерів “EVERTECH” високопродуктивними процесорами, оперативною пам’яттю та накопичувачами, поставляє сервери для проектного бізнесу ЕВЕРТЕК. В даний час реалізовано або знаходяться в стадії реалізації 10 проектів різного рівня складності.


Новини IT » Hardware » АСБІС-Україна розпочала співпрацю з компанією ЕВЕРТЕК щодо впровадження рішень Intel® NUC

Опубліковано


Останні новини IT: