LG запускає міжнародний конкурс стартапів

LG запускає міжнародний конкурс стартапів

Проект Mission for the Future спрямований на пошук інновацій, що поліпшують якість життя 

Компанія LG Electronics (LG) оголошує про відкриття міжнародного конкурсу серед стартапів Mission for the Future. Мета проекту – знайти інноваційні технології та бізнес-ідеї, які прокладають дорогу в майбутнє. Пілотний конкурс проводиться новим інноваційним центром компанії в Кремнієвій долині LG NOVA. Стратегічна команда LG співпрацює зі стартапами і підприємцями для створення нових проектів і привнесення в LG ще більше інновацій ззовні. 

Mission for the Future – щорічний дев’ятимісячний конкурс, створений для пошуку кращих ідей, концепцій та бізнесів, які зможуть поліпшити якість життя і допомогти в створенні більш екологічного, розумного, здорового і об’єднаного майбутнього. Відібрані учасники конкурсу почнуть працювати з командою LG NOVA над своїми бізнес-пропозиціями протягом трьох – шести місяців, а в березні 2022 року розпочнеться відбір фіналістів. 

Фіналісти конкурсу отримають можливість попрацювати з командою LG NOVA, що розташована в Каліфорнії, прискорити своє зростання і вивести свій бізнес на наступний етап, запускаючи новий бізнес з LG. Компанія має намір виділити до 20 мільйонів доларів США на підтримку фіналістів інвестиціями, ресурсами, фінансуванням для розробки концепції, доступом до глобальної інфраструктурі і ланцюжку поставок LG для створення спільних з LG проектів.

Протягом всього процесу видатні учасники конкурсу з унікальними бізнес-ідеями матимуть можливість взаємодіяти з LG і її партнерами і отримувати доступ до корпоративних ресурсів, наставництва та пілотних програм для подальшого розвитку свого бізнесу.

Конкурс 2021–2022 років буде присвячений інноваціям для високотехнологічного способу життя на благо людей, спільнот і планети за п’ятьма основними напрямками: 

  • Connected Health (підключене здоров’я): винахідливі підходи, доступ і пристрої, щоб надати людям більш ефективний контроль над своїм здоров’ям в будь-який час і в будь-якому місці, тим самим покращуючи здоров’я і благополуччя нашого населення; 
  • Energizing Mobility (підвищення мобільності): нові послуги, рішення та бізнес-ідеї, які допоможуть масштабувати інфраструктуру електричного транспорту і прискорити використання електроенергії для транспортних засобів;  
  • Smart Lifestyles (розумний спосіб життя): контент, послуги, програми та технології, які можна розгорнути в підключеному домашньому просторі, використовуючи платформу LG ThinQ™ для оптимізації і поліпшення нашого повсякденного життя; 
  • The Metaverse (метавсесвіт): інновації, які допоможуть побудувати наступний цифровий світ і Інтернет, що базується на іграх, технологіях VR, AR і XR, блокчейне, цифрових аватарах і багато чому іншому;   
  • Innovation for Impact (інновації для впливу): відкритий шлях для проривних або суміжних інновацій відповідно до філософії інновацій LG для поліпшення життя, що роблять позитивний вплив на людей, спільноти і планету. 
Це цікаво:   «Насіння для майбутнього»: підсумки освітньої програми від Huawei в Україні

«Конкурс Mission for the Future – це перший крок LG NOVA до інновацій ззовні для LG, оскільки компанія співпрацює з новаторами і стартапами по всьому світу, щоб разом розвивати ідеї і будувати бізнес, – сказав доктор Сокву Рі, старший віце-президент інновацій в LG Electronics і глава LG NOVA. – LG хоче справити позитивний вплив на суспільство, і ми вважаємо, що різні точки зору можуть привести до кращих інновацій для більш вільного світового співтовариства. Це означає створення і розвиток технологій для сталого способу життя, екологічно чисті продукти та інклюзивне суспільство в цілому. Ми будемо вводити нововведення, щоб рятувати життя, рятувати Землю і створювати краще життя для всіх». 

Як це працює: процес розгляду і відбору проектів для Mission for the Future 

Заявки на участь в Mission for the Future будуть прийматися з 1 вересня по 25 жовтня 2021 року на сайті missionforthefuture.lgnova.com, а переможці будуть названі в червні 2022 року. В кінцевому підсумку до 10 компаній отримають звання фіналістів і можливість будувати свій бізнес у співпраці з LG.

Оцінка стартапів для «Кращих 50» буде проводитися з 25 жовтня по 31 грудня 2021 року, в ході якої до 50 компаній отримають доступ до ресурсів для розвитку спільного бізнесу, включаючи важливу бізнес-інфраструктуру, взаємодія зі світовими технологічними лідерами, можливості наставництва і співпраці. Ця група також буде підключена до мережі корпоративних партнерів LG, венчурним капіталістам, пілотним програмам та іншим впливовим організаціям, щоб використовувати додаткові можливості для бізнесу.

Команда LG NOVA продовжить взаємодії з «Кращими 50» стартапами з січня по березень 2022 року зі наміром оголосити «20 обраних» в кінці березня 2022 року. Цій групі будуть надані можливості доступу до капітальних вкладень, глобальної інфраструктурі LG і іншим бізнес-ресурсам, заснованим на спільній стратегії зростання бізнесу і потреб.

Це цікаво:   Компанія LG вкотре отримала численні нагороди Red Dot Awards за досконалий дизайн

Потім, в кінці червня 2022 року, команда LG NOVA вибере 10 переможців конкурсу, у яких буде можливість розвивати свій бізнес у співпраці з LG за підтримки Всесвітньої організації компанії.

Дізнайтеся більше про те, як LG NOVA сприяє інноваціям для кращого майбутнього на www.lgnova.com


Новини IT » Прес-релізи » LG запускає міжнародний конкурс стартапів

Опубліковано


Останні новини IT: