Canyon випускає кардіо-фітнес-браслет з віртуальним тренером Smart Coach SB-75

Canyon випускає кардіо-фітнес-браслет з віртуальним тренером Smart Coach SB-75

Здоровий спосіб життя підкорює світ. Дедалі більше людей регулярно займаються спортом, дотримуються правил здорового харчування, віддають перевагу активному відпочинку. Саме тому останнім часом стали популярні фітнес-браслети і смарт-годинники з розширеними функціями, які дозволяють відстежувати варіативність серцевого ритму, дані про фізичні навантаження, фіксувати електрокардіограму. 

Слідуючи трендам, Canyon, виробник аксесуарів для мобільних пристроїв і ПК, представляє розумний фітнес-браслет, який об’єднує в собі останні технології зі світу спортивних гаджетів. Smart Coach SB-75 відстежує основні показники здоров’я – варіативність серцевого ритму, ЕКГ, витрачені калорії і рівень стресу. Вбудований віртуальний тренер видає актуальні рекомендації з тренувань і відновлення, покращуючи ефективність і безпеку тренувань. 

Новинка підходить як для повсякденного використання початківцями-спортсменами, так і для професіоналів. Точні сенсори і штучний інтелект фітнес-браслета дозволяють обробляти дані на рівні пристроїв преміум-класу, що відрізняє Smart Coach SB-75 від схожих моделей.

Власна розробка від Canyon – функція «Розумний тренер». Завдяки наявності ЕКГ сенсорів і технології штучного інтелекту користувач Smart Coach SB-75 отримує змогу контролювати параметри стану організму, що раніше не було можливо з гаджетами подібного класу й розміру. Тепер «розумні» тренування, відновлення чи просто моніторинг здоров’я доступні за кілька простих кроків – вимірювання, рекомендації, прийняття рішення. 

Зробіть вимірювання ЕКГ, отримайте аналітику стану вашого організму (рівень сили, готовність до кардіонавантаження, рівні стресу і продуктивності), рекомендації з навантажень і відновлення й на основі цих даних приймайте рішення про подальші дії.

Кольоровий 0,96-дюймовий LCD-дисплей з роздільною здатністю 160х80 пікселів у поєднанні зі вбудованим акселерометром і пульсоміром роблять Smart Coach SB-75 ідеальним помічником для занять спортом. Заряду в акумуляторі вистачає на термін до 5 днів інтенсивної роботи і до 15 днів у режимі очікування. Клас захисту IP67 уберігає годинник від проникнення дрібних частинок і рідини і дозволяє здійснювати короткочасне занурення у воду на глибину до 1м.

Це цікаво:   Sennheiser EW-DX: професійна аудіосистема

Smart Coach SB-75 дозволяє бути на зв’язку з друзями й колегами під час тренувань. За допомогою програми Canyon Life власник пристрою може отримувати всі повідомлення зі смартфона: SMS, вхідні дзвінки, сигнали із соціальних мереж. Використовуйте попередньо встановлені спортивні тренування, контролюйте пульс під час тренувань, стежте за своєю щоденною активністю, а також перевіряйте якість сну.

Зробіть ваші заняття спортом продуктивнішими й безпечнішими! Придбати Canyon SB-75 Smart Coach Black


Новини IT » Технології » Canyon випускає кардіо-фітнес-браслет з віртуальним тренером Smart Coach SB-75

Опубліковано


Останні новини IT: