Canyon представляє дитячий смарт-годинник з повноцінними функціями фітнес-гаджета MyDino KW-33

Canyon представляє дитячий смарт-годинник з повноцінними функціями фітнес-гаджета MyDino KW-33

Виробник аксесуарів для ПК і мобільних пристроїв, а також смарт-пристроїв, представляє новий смарт-годинник MyDino KW-33 представляє новий смарт-годинник MyDino KW-33

MyDino KW-33 підійде для дітей середнього шкільного віку (8-13 років). Інтерфейс годинника спеціально розроблений дизайнерами Canyon у дитячому «хіп-хоп» стилі. У новинці за принципом «Тамагочі» живе кумедний динозавр Діно – віртуальний друг зі світу здоров’я та спорту. Діно потребує яблук, які можна «заробити», виконуючи спортивні вправи, займаючись ходьбою і просто не сидячи на місці. Коректність вимірювань активності дитини забезпечують крокомір, пульсометр і інші функції дорослого фітнес-гаджета. Відпочити від спорту допоможуть дві розвивальні гри — «Пазл» і «Математичні задачі».

Годинник MyDino KW-33
Годинник MyDino KW-33

Годинник показує сповіщення із соціальних мереж і месенджерів, вібрує під час вхідного дзвінка, відображає погоду та дозволяє керувати плеєром та камерою на смартфоні. Крім того, спеціальний таймер завжди нагадає про тривале сидіння чи необхідність випити води, а будильник дасть змогу не проспати шкільні заняття. 

Отже, MyDino KW-33 – це повноцінний розумний гаджет з усіма функціями смарт-годинника для дорослих: push-сповіщеннями, статистикою активності/сну та керуванням смартфоном.

MyDino KW-33 представлені в корпусі з міцного пластику, ремінець виконаний із силікону. Розмір новинки складає 41.2 мм х 35.2 мм х 9.3 мм, що дозволить їй мати акуратний вигляд на дитячій руці. Якісний 1,3” сенсорний IPS-екран з роздільною здатністю 240х240 дає змогу повною мірою насолоджуватися іграми й переглядом вхідних повідомлень. 

Дитячий смарт-гаджет MyDino KW-33
Смарт-гаджет MyDino KW-33

Новинка дозволяє не турбуватися про постійну підзарядку. Акумулятор ємністю 155 мАч підтримує роботу годинника в режимі очікування до 10 днів, а за активного використання – до чотирьох днів. 

Як і вся лінійка гаджетів Canyon, смарт-годинник MyDino KW-33 зручно керуються за допомогою спеціального додатку Canyon Life, який можна встановити на смартфони з операційною системою iOS або Android. За допомогою додатку легко відстежувати активність і сон, накопичувати статистику показників здоров’я та фізичної активності, а також регулювати налаштування.

Це цікаво:   Привабливий дизайн та практичність: пристрої керування та індикації Eaton серії RMQ TitanTM

MyDino KW-33 представлені в трьох кольорових рішеннях, які відрізняються відтінками самого годинника й ремінця. Доступні варіанти: «чорний камуфляж», «синій камуфляж» і «зелений камуфляж».

Придбати:  Rozetka, Comfy, Фокстрот


Новини IT » Технології » Canyon представляє дитячий смарт-годинник з повноцінними функціями фітнес-гаджета MyDino KW-33

Опубліковано


Останні новини IT: