Якість звуку та зручність у використанні: перші легкі ігрові гарнітури Philips

Якість звуку та зручність у використанні: перші легкі ігрові гарнітури Philips

Гарнітура — периферійний пристрій, величезне значення якого часто недооцінюють. Чистий та чіткий звук необхідний як для роботи, так і для розваг, що стане в нагоді під час голосових дзвінків і тривалих ігрових сесій. Ігри сьогодні стали настільки складними і захоплюючими, що комплект геймерського обладнання буде повноцінною конкурентною перевагою. Фільтрація звуку, чітка його спрямованість, наявність мікрофона для спілкування дозволять гідно боротися в іграх таких жанрів, як королівська битва (battle royale), рольовий бойовик (action RPG) і масова багатокористувацька рольова онлайн-гра (MMORPG).

Постійна увага до потреб клієнтів у поєднанні з великим технічним досвідом дозволили Philips Gaming створити свою першу лінійку ігрових гарнітур. Легка конструкція, що повністю закриває вуха, регульоване оголів’я і м’які амбушюри забезпечують оптимальну посадку та тривалий комфорт при носінні обох моделей — Philips TAGH301BL та Philips TAGH401BL.

Ігрова гарнітрура Philips TAGH301BL та Philips TAGH401BL

«Ми раді представити свої перші ігрові периферійні пристрої, — говорить Сезар Акоста (César Acosta), менеджер з продукції MMD в ЄС. Ми щиро віримо, що в багатьох із нас живе геймер, і тому хочемо забезпечити кожного з наших клієнтів гарнітурами, які зроблять будь-яку гру кращою завдяки рівню якості і комфорту, як це вже роблять наші монітори».

Philips TAGH301BL: Вражаючий звук і комфорт у легкому корпусі

Модель Philips TAGH301BK — це базова дротова гарнітура, яка відрізняється унікальною конструкцією оголів’я і забезпечує індивідуальну та зручну посадку. Окрім регулювання по висоті, вона гарантує більший комфорт при тривалому носінні завдяки м’яким внутрішнім подушкам і прохолодним чашкам з поліуретану. І все це в неймовірно малій вазі — всього 211 грамів!

Для легкого та комфортного використання гарнітура оснащена кабелем довжиною 1,8 метра з універсальним роз’ємом 3,5 мм. Легкодоступний багатофункціональний пульт дистанційного керування (з кнопкою відключення звуку) і мікрофон з чистим звучанням відповідають вимогам як геймерів, так і професіоналів, надаючи їм можливість спілкуватися онлайн.

Це цікаво:   Українські розробники презентували застосунок Bubibo для комплексного догляду за домашніми тваринами

Неодимовий динамік діаметром 40 мм забезпечує чистий звук без чутних спотворень та насичені баси. Закрита конструкція створює відмінну звукоізоляцію, що дозволяє насолоджуватися кожною деталлю. Звукоізоляція просто необхідна, якщо ви граєте в галасливій обстановці, щоби повністю зосередитися на дії на екрані, не дивлячись на відволікаючі фактори.


Новини IT » Технології » Якість звуку та зручність у використанні: перші легкі ігрові гарнітури Philips

Опубліковано


Останні новини IT: