Смарт-годинник Salt SW-78: музика та подкасти без смартфона

Смарт-годинник Salt SW-78: музика та подкасти без смартфона

Canyon, бренд якісних і стильних, але доступних за ціною мобільних аксесуарів, комп’ютерних гаджетів та ігрових пристроїв, представляє смарт-годинник Salt SW-78.

Головними особливостями новинки є вбудований аудіоплеєр та пряме підключення до Bluetooth-аудіопристроїв. Це дозволяє використовувати годинник для прослуховування музики без смартфона. 512 Мб вбудованої пам’яті дають можливість завантажити улюблені треки та насолоджуватись ними на пробіжці, під час занять спортом чи прогулянки.

Смарт-годинник Salt SW-78

Новинка оптимально підійде тим, хто часто слухає музику чи подкасти в навушниках зі смартфона та хоче відпочити від телефону. Нехай увесь світ зачекає! Пробігти крос під улюблений плейлист, прогулятися під захоплюючу аудіокнигу, синхронізуючи годинник зі смартфоном та залишаючи його вдома, тепер зовсім нескладно. Вбудований плеєр підтримує безліч аудіоформатів. Годинник можна підключати до Bluetooth-навушників або до зовнішнього Bluetooth-динаміка.

Чіткий сенсорний дисплей відображає всю необхідну інформацію та налаштування, а також дає можливість комфортно керувати пристроєм. Ступінь водонепроникності смарт-годинника – IP68 (повний захист), що дозволяє використовувати модель для плавання та не знімати гаджет навіть під час купання та водних процедур. Крім того, годинник оптимізований для занять найбільш популярними видами спорту: можна вибрати відповідну програму та записати тренування в пам’ять пристрою.

Смарт-годинник синхронізується зі смартфоном через спеціальний додаток Canyon Life. Гаджет копіює у додаток статистику кроків і відображає всі необхідні повідомлення із соціальних мереж та месенджерів.

Salt SW-78 сумісний з усіма пристроями із операційними системами iOS 12.0+ та Android 6.0+. Модуль Bluetooth 5.0 забезпечує надійне підключення годинника до смартфону.

Для заряджання в комплекті передбачений кабель USB. Повного заряду акумулятора вистачить на 6 годин безперервної роботи плеєра.

Новинка повністю відповідає європейським стандартам GDPR та абсолютно безпечна у використанні.

Це цікаво:   LG запускає на Таймс-сквер кампанію спрямовану на привернення уваги до вразливих і зникомих видів тварин

Смарт-годинник Salt SW-78 доступний для покупки в листопаді 2021 року за ціною 1499 грн.


Новини IT » Технології » Смарт-годинник Salt SW-78: музика та подкасти без смартфона

Опубліковано


Останні новини IT: