Transcend представляє нові твердотільні M.2-накопичувачі для портативних пристроїв

Transcend представляє нові твердотільні M.2-накопичувачі для портативних пристроїв

Компанія Transcend Information Inc., світовий лідер серед виробників мультимедіа та накопичувачів, представляє нові твердотільні накопичувачі MTS430S та MTS830S у форм-факторі M.2. Твердотільні накопичувачі Transcend MTS430S та MTS830S створені на основі найсучаснішої технології TLC 3D NAND, оснащені інтерфейсом SATA III 6 Гбіт/с та DRAM-кешем на основі мікросхем DDR3, відмінно підходять для оснащення високопродуктивних систем та можуть бути встановлені навіть у найбільш компактних пристроях. За рахунок використання високоякісних мікросхем флеш-пам’яті та вдосконалення алгоритмів роботи прошивки накопичувачі Transcend забезпечують високу надійність збереження даних.

Висока надійність та висока продуктивність, яка сягає 560 МБ/с

Твердотільні накопичувачі Transcend MTS430S та MTS830S виконані на основі флеш-пам’яті TLC 3D NAND, оснащені DRAM-кешем та виконують послідовні операції читання та записування даних на швидкостях до 560 МБ/с та 500 МБ/с, відповідно. Крім того, накопичувачі MTS430S та MTS830S демонструють продуктивність, що сягає 85000 IOPS під час операцій випадкового читання та записування файлів для блоків даних об’ємом 4К. Вони пришвидшують завантаження комп’ютера та забезпечують майже миттєву швидкість реакції системи при роботі з ресурсоємними графічними та мультимедійними застосунками.

Накопичувачі не тільки показують високу продуктивність, але й підтримують технології RAID та LDPC (Low-Density Parity Check), та алгоритм виявлення та виправлення помилок ECC, які допоможуть забезпечити надійність збереження ваших даних. А завдяки повноцінній підтримці режиму Device Sleep Mode (DevSleep) накопичувачі здатні збільшити тривалість автономної роботи ноутбука шляхом реалізації інтелектуальної схеми відключення живлення інтерфейсу SATA під час його простою.

Ідеальне рішення для ультрабуків

Виконані у відповідності до вимог стандартів M.2 Type 2242 та 2280, твердотільні накопичувачі Transcend ідеально підходять для встановлення в ультрабуки та інші легкі ноутбуки. Маючи довжину лише 42 та 80 мм, твердотільні накопичувачі MTS430S та MTS830S у форм-факторі M.2 створені, щоб максимально спростити задачу оновлення конфігурації вашого комп’ютера— вони надзвичайно компактні, але мають усі необхідні технічні можливості.

Це цікаво:   Перший у світі бездротовий прозорий OLED-телевізор переосмислює враження від екрану

Програмне забезпечення SSD Scope

Фірмовий пакет ПЗ SSD Scope, який можна безкоштовно завантажити з веб-сайту Transcend, це програмне забезпечення, що було спеціально розроблене для відстеження справності твердотільних накопичувачів. Серед його функцій: View Drive Information (інформація щодо накопичувача), View S.M.A.R.T. Status (статус S.M.A.R.T.), Diagnostic Scan (діагностичне сканування), Secure Erase (надійне видалення даних), Firmware Update (оновлення прошивки), TRIM Enable (вмикання функції TRIM), Health Indicator (індикатор справності накопичувача) та System Clone (клонування системи).

Ємність та гарантія

Твердотільні накопичувачі Transcend MTS430S пропонуються у варіантах ємністю 128, 256 та 512 ГБ, а накопичувачі MTS830S мають об’єм 128, 256 512 ГБ та 1 ТБ. На обидва накопичувачі розповсюджується п’ятирічна обмежена гарантія Transcend.


Новини IT » Технології » Transcend представляє нові твердотільні M.2-накопичувачі для портативних пристроїв

Опубліковано


Останні новини IT: