Якість зображення, ігрові функції і  дизайн: усе це та багато іншого в новій лінійці моніторів Philips E2

Якість зображення, ігрові функції і дизайн: усе це та багато іншого в новій лінійці моніторів Philips E2

Компанія MMD, лідер у галузі інноваційних технологій та володар прав на бренд Philips Monitors, представляє лінійку Philips E2. Нове сімейство продуктів поєднує елегантний дизайн та інноваційні функції, які підійдуть для дому та офісу. Ультратонка конструкція без рамок з трьох або чотирьох сторін забезпечує максимальний розмір екрану з мінімумом відволікаючих чинників, що особливо зручно при роботі з графікою та в інших професійних додатках. Окрім цього, завдяки широкому набору функцій, нова лінійка стане ідеальним вибором для тих, кому важливі точність передачі кольору і деталізація.

«Сьогодні багато хто перетворив свій будинок в офіс, і таким працівникам необхідний багатозадачний монітор, зручний і для роботи, і для розваг. Нова лінійка E2 – ідеальний флагман для тих, хто хоче поєднати основні функції та дизайн, який відповідає сучасним інтер’єрам», –говорить Артем Хоменко, старший менеджер по продуктах MMD Monitors&Displays в Європі.

Нова лінійка E2 забезпечить незабутні візуальні ефекти

Більш висока роздільна здатність – це більша кількість пікселів на дисплеї і краща деталізація, що особливо важливо для професійних користувачів – графічних дизайнерів, дизайнерів САПР та архітекторів. Але оцінять це і всі інші. Місія нового флагмана E2 – забезпечити відмінні враження від перегляду, завдяки моделям з роздільною здатністю від Full HD до 4K UHD, а також гарантувати чудову якість зображення (наприклад, технологія UltraWideColor забезпечує значну глибину в 1,07 мільярда кольорів).

Усі монітори сімейства E2 обладнані широкими кутами огляду, що гарантує чітке зображення з високим рівнем контрастності. Враження від перегляду покращуються завдяки технології SmartContrast, яка аналізує відображуваний контент, автоматично регулює кольори та контролює інтенсивність підсвічування, і технології SmartImage, яка також аналізує картинку та динамічно оптимізує контраст, насиченість кольору, різкість статичних зображень і відео.

Це цікаво:   Підсумки 2023: рік трансформації

Особливості моніторів сімейства E2 для поліпшення ігрового процесу

Нова лінійка моніторів оснащена SmartImageGameMode– легко доступним екранним меню налаштувань спеціально для геймерів. Наприклад, режим «FPS» (для шутерів від першої особи) покращує темні теми в іграх і дозволяє бачити приховані об’єкти в темних областях, а режим «Гонки» (Racing) активує найшвидший час відгуку, максимальну передачу кольору та інші параметри зображення.

Кожен з нових моніторів має певні функції для плавності ігрового процесу. Наприклад, моделі Philips 242E2FAі272E2FAвідрізняються часом відгуку 1 мс (MPRT[1]), у той час якPhilips 288E2Aі345E2AE, з іншого боку, забезпечують плавну роботу без артефактів практично при будь-якій частоті зміни кадрів завдяки технології AMD FreeSync™.

Можливості для будь-якого користувача і екологічна стійкість

Монітори нової лінійки E2 оснащені цілим рядом технологій, розроблених для поліпшення користувацького досвіду. Режим EasyRead забезпечує зручність читання, аналогічного читанню з паперу, технологія Flicker-free і режим LowBlue гарантують комфортний перегляд і підвищення продуктивності без надмірного навантаження на очі, відповідно. Пристрої також обладнані непомітною кнопкою-перемикачем EasySelect, яка дозволяє швидко і легко регулювати налаштування в екранному меню. Система управління кабелями дозволить легко організувати робочий простір.

Деякі моделі, такі як Philips 288E2A і 345E2AE, також підтримують активне подвійне з’єднання і перегляд завдяки технології MultiView. Вона дозволяє працювати одночасно з декількома пристроями, такими як ПК і ноутбук, якщо необхідна багатозадачність.

Усі нові монітори не містять шкідливих речовин, таких як свинець і ртуть, відповідають вимогам RoHS і продаються в переробленому на 100% пакувальному матеріалі. Також пристрої володіють сертифікатами Energy Star 8.0 і TCO. Упаковка повністю придатна для вторинної переробки.

Доступність моніторів сімейства E2

Це цікаво:   Eaton випускає новий блок розподілу живлення Rack PDU G4 для сучасних пріоритетів центрів обробки даних

Нова лінійка E2 включає Full HD РК-моніториPhilips 242E2FA таPhilips 272E2FA, 4K Ultra HD РК-моніторPhilips 288E2AтаUltraWideРК-моніторPhilips 345E2AE.

У таблиці нижче наведені ціни та доступність пристроїв:


[1]Motion Picture ResponseTime (час відгуку рухомого зображення) – інтуїтивно зрозумілий спосіб визначення часу відгуку, який безпосередньо посилається на відрізок часу, коли розмитий шум змінюється на чисте і чітке зображення.

МодельРозмір панеліМаксимальна роздільна здатністьСпіввідношення сторінПідключенняДоступність
242E2FA23,8 дюйма/ 60,5 см1920×1080 пікселів, 75 Гц[1]16:9Вхідний сигнал: VGA (аналоговий), DisplayPort x 1, HDMI (цифровий, HDCP)   Синхронізація входу: роздільна синхронізація, синхронізація по зеленому   Аудіо (вхід / вихід): аудіовхід ПК, вихід для навушниківУ кінці вересня
272E2FA27 дюймів/ 68,6 см1920×1080 пікселів, 75 Гц216:9Вхідний сигнал: VGA (аналоговий), DisplayPort x 1, HDMI (цифровий, HDCP)   Синхронізація входу: роздільна синхронізація, синхронізація по зеленому   Аудіо (вхід / вихід): аудіовхід ПК, вихід для навушниківУ кінці вересня
288E2A28 дюймів/ 71,1 см3840×2160 пікселів, 60 Гц216:9Вхідний сигнал: DisplayPort x 1, HDMI x 2   Синхронізація входу: роздільна синхронізація   Аудіо (вхід / вихід): аудіовхід ПК, вихід для навушниківУ кінці вересня
345E2AE34 дюйми/ 86,36 см3440×1440 пікселів, 75 Гц221:9Вхідний сигнал: DisplayPort x 1, HDMI x 2   Синхронізація входу: роздільна синхронізація   Аудіо (вхід / вихід): аудіовхід ПК, вихід для навушниківУ кінці вересня

[1]Максимальнароздільназдатністьвідноситься як до входу HDMI, так і до входу DP.


Новини IT » Технології » Якість зображення, ігрові функції і дизайн: усе це та багато іншого в новій лінійці моніторів Philips E2

Опубліковано


Останні новини IT: